Vjetar u leđa pred Evropu: Mozzart novi sponzor FK Borac Banja Luka

Kompanija Mozzart danas je postala zvanični ekskluzivni betting partner Fudbalskog kluba Borac iz Banjaluke. Ugovor je potpisan na godinu dana, s mogućnošću produženja na još jednu.

Republika Srpska 12.07.2023 | 16:53
Vjetar u leđa pred Evropu: Mozzart novi sponzor FK Borac Banja Luka

Ugovor o partnerstvu danas su potpisali rukovodilac Sektora marketinga kompanije Mozzart, Tamara Đajić i predsjednik kluba iz Banjaluke Milan Tegeltija.

"Najbolji idu uz najbolje, pa tako danas kompanija Mozzart, kao regionalni lider u priređivanju igara na sreću, postaje sponzor Velikana iz Platonove. Narednih godinu dana bićemo uz Fudbalski klub Borac koji je simbol Banjaluke, a ovaj ugovor sklapamo samo nekoliko dana nakon njihovog 97. rođendana.

Želimo im, da uz podršku Mozzarta, osvoje šampionsku titulu i da nastave da nižu pobjede u godinama koje slijede, a mi ćemo im biti vjerni navijač na tom putu", istakla je Tamara Đajić iz kompanije Mozzart.

Predsjednik banjalučkog Borca, Milan Tegeltija je dodao:

"Zaista ovo je veoma važan dan za nas jer predstavlja početak jedne lijepe saradnje između Fudbalskog kluba Borac i velike kompanije Mozzart. Siguran sam da će nam saradnja donijeti benefite jer - zajedno smo jači. Pokušavamo da ostvarimo maksimalne izvore samostalnog finansiranja.

Otkad je nova uprava na čelu kluba, Mozzart je prvi sponzor kojeg predstavljamo, a svakako će biti jedini iz oblasti priređivanja igara na sreću. Nadamo se da će ova saradnja potrajati i duže od godinu dana na koliko smo potpisali ugovor", istakao je Tegeltija.

Ovim ugovorom Mozzart je još jednom pokazao da je lider kada je riječ o betting partnerstvu, budući da su već od ranije isti ugovori potpisani sa Zrinjskim, Sarajevom, Željezničarom, Leotarom, Veležom.

(PR)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

mrga

12.07.2023 19:43

Sponzori idiota, kockara, neradnika i alkosa pomažu sportski klub. Pa treba nas zapaliti napalmom, ali sve do zadnjeg, i posaditi novo drveće, šume, mede, zeke i pismen narod koji samo radi i ne zna za poroke!!!!

ODGOVORITE