Повријеђена када је испала из сједишта рингишпила

Дјевојка Б.И. (2003) повријеђена је у мјесту Мачковац у општини Лопаре када је испала из сједишта приликом вожње на рингишпилу.

Република Српска 12.07.2023 | 13:52
Повријеђена када је испала из сједишта рингишпила

Из Полицијске управе Бијељина је саопштено да је полиција у Лопарама јуче око 22 часа запримила пријаву.

"По запримљеној пријави, поступили су полицијски службеници који су изашли на лице мјеста. Уз присуство републичког инспектора за заштиту на раду полицијски службеници извршили су увиђај лица мјеста", наводе из полиције.

Додају да је повријеђена дјевојка превезена у Медицински центар Бијељина, гдје је задржана на лијечењу.

"Љекари се нису изјаснили о степену њених повреда", наведено је из полиције.

У саопштењу се додаје да је о свему обавјештено надлежно тужилаштво, а да је поступајући тужилац наложио да се предузму све потребне мјере и радње у циљу документовања пријаве, као би се утврдили тачни узроци који су довели до те незгоде.

(БН) Фото: Илустрација/Аламy

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Цуј

12.07.2023 14:15

Инспектор застите на раду контролира ланце коју тезину могу издрзати, мало сутра, људи су наивни и у све сто им казес верују ко да је све истина, а истине је само мало, све поста модом лази

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

12.07.2023 14:16

Сра раде инспекције ??? Прије пар гидина на исти нацин је погинула дјевојцица у Рогатици. А рингиспили су цесто импровизоване склепвине без атеста не сигурни за употребу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

12.07.2023 17:22

А ста раде родитељи?

Name

Џо

12.07.2023 14:56

У тим истим Лопарама (Петровски вашар у Мачковцу) прије четири године, 2019. распао се рингишпил и повријеђено је 10 дјеце, срећа па је то мали рингишпил. И тада је инпектор рада излазио када се десила несрећа. У Рогатици прије три године дјевојчица од 15 година погинула због пада са рингишпила. Контролише ли ико те скаламерије прије него што се несрећа деси. То су углавном рингишпили стари деценијама који се у нормалим земљама више и не користе. Или је само битно да на тим вашарима попови добро наплате закуп за тих пар дана па ко жив ко мртав.

ОДГОВОРИТЕ