Povrijeđena kada je ispala iz sjedišta ringišpila

Djevojka B.I. (2003) povrijeđena je u mjestu Mačkovac u opštini Lopare kada je ispala iz sjedišta prilikom vožnje na ringišpilu.

Republika Srpska 12.07.2023 | 13:52
Povrijeđena kada je ispala iz sjedišta ringišpila

Iz Policijske uprave Bijeljina je saopšteno da je policija u Loparama juče oko 22 časa zaprimila prijavu.

"Po zaprimljenoj prijavi, postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mjesta. Uz prisustvo republičkog inspektora za zaštitu na radu policijski službenici izvršili su uviđaj lica mjesta", navode iz policije.

Dodaju da je povrijeđena djevojka prevezena u Medicinski centar Bijeljina, gdje je zadržana na liječenju.

"Ljekari se nisu izjasnili o stepenu njenih povreda", navedeno je iz policije.

U saopštenju se dodaje da je o svemu obavješteno nadležno tužilaštvo, a da je postupajući tužilac naložio da se preduzmu sve potrebne mjere i radnje u cilju dokumentovanja prijave, kao bi se utvrdili tačni uzroci koji su doveli do te nezgode.

(BN) Foto: Ilustracija/Alamy

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Cuj

12.07.2023 14:15

Inspektor zastite na radu kontrolira lance koju tezinu mogu izdrzati, malo sutra, ljudi su naivni i u sve sto im kazes veruju ko da je sve istina, a istine je samo malo, sve posta modom lazi

ODGOVORITE
Name

Dejan

12.07.2023 14:16

Sra rade inspekcije ??? Prije par gidina na isti nacin je poginula djevojcica u Rogatici. A ringispili su cesto improvizovane sklepvine bez atesta ne sigurni za upotrebu.

ODGOVORITE
Name

Re

12.07.2023 17:22

A sta rade roditelji?

Name

Džo

12.07.2023 14:56

U tim istim Loparama (Petrovski vašar u Mačkovcu) prije četiri godine, 2019. raspao se ringišpil i povrijeđeno je 10 djece, sreća pa je to mali ringišpil. I tada je inpektor rada izlazio kada se desila nesreća. U Rogatici prije tri godine djevojčica od 15 godina poginula zbog pada sa ringišpila. Kontroliše li iko te skalamerije prije nego što se nesreća desi. To su uglavnom ringišpili stari decenijama koji se u normalim zemljama više i ne koriste. Ili je samo bitno da na tim vašarima popovi dobro naplate zakup za tih par dana pa ko živ ko mrtav.

ODGOVORITE