Миличевић: СДС је и данас штит Републике Српске

Српска демократска странка данас прославља своју крсну славу Свете Апостоле Петра и Павла - Петровдан и свој 33. рођендан. Са Републиком Српском расла је и сазријевала Српска демократска странка дијелећи радости и туге, успоне и падове али увијек носећи као своје основно петровданско начело - да и СДС и Српска постоје да би били штит српском народу и Босни и Херцеговини, истакао је Милан Миличевић, предсједник Српске демократске странке.

Република Српска 12.07.2023 | 13:00
Миличевић: СДС је и данас штит Републике Српске

„Данас се Петровдан слави од Требиња до Новог Града, славе га  наши оснивачи али га празнују и генерације које су рођене након рата које баштине сјећање на значај Српске демократске странке за Републику Српску. Бројне честитке које смо добили говоре да се у Републици Српској цијени и поштује политичко завјештање СДС-а али и наш данашњи политички рад гдје је и 33 године касније СДС значајан фактор политичког живота Републике Српске“, поручио је предсједник СДС.

„Нека живи Република Српска а у њој нека се проноси слава Српске демократске странке још много година. Срећан нам био Петровдан, још један 33 у низу јер је управо тај датум био пресудан за стварање Републике Српске. Уз Светог Стефана, дан који слави Република Српска као свој рођендан, Петровдан ће заувијек имати своје мјесто у српској историји”, закључио је Миличевић.

(БН) Фото: Уступљене фотографије

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Нека

12.07.2023 13:34

Вам је срећно, идемо до победе, живели

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Стево

12.07.2023 14:31

А поготово тај што му љубиш руку, они су најјачи браниоци нас Срба у БиХ, а и глобално. Докторе умиј се хладном водом !

Name

//

12.07.2023 13:41

Истина. И Вукан и Народни фронт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГРУЈО

12.07.2023 14:16

Прво сретна Вам Слава ,да дуго још опстанете и ојачате. А како сте наш штит,постоји ли могућност да нас заштитите од овог лажног предсједника и његове секте. Све радпродаше,задужише,опљачкаше. Почели су продавати и богатство које је под земљом ,ријеке су распродали,Телеком давно Додо мазнуо,шуме опљачкане и опустошене,струја раздијељена. Да би нас заштитили од ове немани требао би вам оклоп дебљи него у тенку. А ако би га ставили били би претећи и троши,јер се и сада споро крећете напријед

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

12.07.2023 14:24

Како да не и ЦЕНТРЕКС је луче сдс-а!Док смо ми ратовали та фирма је непријатељу дотурала све,од хране,енергената,оружја и муниције!Да сте ви били имало нормална странка никад велики баја неби досао на власт!Иначе сам огорчени противник црвене секте!Само Вукан!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво Рамбо

12.07.2023 16:54

Ко је био иза Центрекса па иза Дусаница и 200 камионааа па иза рогуљицаа цувениг милионераа па има тогаа заститараа али лицниг бигацењаа а не за нарид за дрзаву излизане фире! Народ је препустен сам себи био и у рату и пистратно а пљацкаа је кренула у рату и постратноооо !! За Гиниса! Покривена пилитицким партијама тј групама лопова! Мале раде за врлике партијеумрезении на свим нивоимаа харајуу!!!

Name

Приватна ствар!

12.07.2023 17:26

Види сад Доктора лијечи себе. Требао је и Додик љубити попу руку и Никшић је требао довести ходзу и Цовиц фратора. Да им свима просвијетли памет и да разуме друге и другачије не само себе и своје и да се боре за бољитак свију у њиховој владавини/ династији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

12.07.2023 20:59

Ви као опозиција једино ститите додика захваљујуци вама таквим подмитљивим он је на власти дозивотно . И неспособни сте !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

13.07.2023 08:08

Ма које република. Знате ви ста знаци бити република. Српска је подијељена на два дијела. Западни це отици у Загреб кад тад. И Русија це подрзати то. Хоце хоце. Поставила је Америка преко Јелцина и Русији власт и Путина. У Сирији су Руси испуњавали америцке захтјеве да Америка мозе да се ослободи дзихадиста који ометају пљацку плинских поља.. Русија је пудлица. И подмуклица. А плус сто Израел наредјује Русији да пази на Иран. Јел Русија смјела обарати авионе израела по Сирији. Није смјела. Казем вам да је Америка поставила Русији владу. И та влада убија руске патриоте, генерале, спутава војну операцију. У ствари Русима су Американци допустили ово мало сто дрзе Украјине. А и то це вратити кад се НАТО усели у Украјину а од Бахмута буде нова војна база НАТО. Видјет цете. Путин је обицан уписанко

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обицан цовјек

13.07.2023 23:57

Ви и снсд сте гробари Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ