Miličević: SDS je i danas štit Republike Srpske

Srpska demokratska stranka danas proslavlja svoju krsnu slavu Svete Apostole Petra i Pavla - Petrovdan i svoj 33. rođendan. Sa Republikom Srpskom rasla je i sazrijevala Srpska demokratska stranka dijeleći radosti i tuge, uspone i padove ali uvijek noseći kao svoje osnovno petrovdansko načelo - da i SDS i Srpska postoje da bi bili štit srpskom narodu i Bosni i Hercegovini, istakao je Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke.

Republika Srpska 12.07.2023 | 13:00
Miličević: SDS je i danas štit Republike Srpske

„Danas se Petrovdan slavi od Trebinja do Novog Grada, slave ga  naši osnivači ali ga praznuju i generacije koje su rođene nakon rata koje baštine sjećanje na značaj Srpske demokratske stranke za Republiku Srpsku. Brojne čestitke koje smo dobili govore da se u Republici Srpskoj cijeni i poštuje političko zavještanje SDS-a ali i naš današnji politički rad gdje je i 33 godine kasnije SDS značajan faktor političkog života Republike Srpske“, poručio je predsjednik SDS.

„Neka živi Republika Srpska a u njoj neka se pronosi slava Srpske demokratske stranke još mnogo godina. Srećan nam bio Petrovdan, još jedan 33 u nizu jer je upravo taj datum bio presudan za stvaranje Republike Srpske. Uz Svetog Stefana, dan koji slavi Republika Srpska kao svoj rođendan, Petrovdan će zauvijek imati svoje mjesto u srpskoj istoriji”, zaključio je Miličević.

(BN) Foto: Ustupljene fotografije

Komentari / 10

Ostavite komentar
Name

Neka

12.07.2023 13:34

Vam je srećno, idemo do pobede, živeli

ODGOVORITE
Name

re Stevo

12.07.2023 14:31

A pogotovo taj što mu ljubiš ruku, oni su najjači branioci nas Srba u BiH, a i globalno. Doktore umij se hladnom vodom !

Name

//

12.07.2023 13:41

Istina. I Vukan i Narodni front.

ODGOVORITE
Name

GRUJO

12.07.2023 14:16

Prvo sretna Vam Slava ,da dugo još opstanete i ojačate. A kako ste naš štit,postoji li mogućnost da nas zaštitite od ovog lažnog predsjednika i njegove sekte. Sve radprodaše,zadužiše,opljačkaše. Počeli su prodavati i bogatstvo koje je pod zemljom ,rijeke su rasprodali,Telekom davno Dodo maznuo,šume opljačkane i opustošene,struja razdijeljena. Da bi nas zaštitili od ove nemani trebao bi vam oklop deblji nego u tenku. A ako bi ga stavili bili bi preteći i troši,jer se i sada sporo krećete naprijed

ODGOVORITE
Name

Rambo

12.07.2023 14:24

Kako da ne i CENTREKS je luče sds-a!Dok smo mi ratovali ta firma je neprijatelju doturala sve,od hrane,energenata,oružja i municije!Da ste vi bili imalo normalna stranka nikad veliki baja nebi dosao na vlast!Inače sam ogorčeni protivnik crvene sekte!Samo Vukan!

ODGOVORITE
Name

Bravo Rambo

12.07.2023 16:54

Ko je bio iza Centreksa pa iza Dusanica i 200 kamionaaa pa iza roguljicaa cuvenig milioneraa pa ima togaa zastitaraa ali licnig bigacenjaa a ne za narid za drzavu izlizane fire! Narod je prepusten sam sebi bio i u ratu i pistratno a pljackaa je krenula u ratu i postratnoooo !! Za Ginisa! Pokrivena pilitickim partijama tj grupama lopova! Male rade za vrlike partijeumrezenii na svim nivoimaa harajuu!!!

Name

Privatna stvar!

12.07.2023 17:26

Vidi sad Doktora liječi sebe. Trebao je i Dodik ljubiti popu ruku i Nikšić je trebao dovesti hodzu i Covic fratora. Da im svima prosvijetli pamet i da razume druge i drugačije ne samo sebe i svoje i da se bore za boljitak sviju u njihovoj vladavini/ dinastiji.

ODGOVORITE
Name

Dr

12.07.2023 20:59

Vi kao opozicija jedino stitite dodika zahvaljujuci vama takvim podmitljivim on je na vlasti dozivotno . I nesposobni ste !

ODGOVORITE
Name

Petar

13.07.2023 08:08

Ma koje republika. Znate vi sta znaci biti republika. Srpska je podijeljena na dva dijela. Zapadni ce otici u Zagreb kad tad. I Rusija ce podrzati to. Hoce hoce. Postavila je Amerika preko Jelcina i Rusiji vlast i Putina. U Siriji su Rusi ispunjavali americke zahtjeve da Amerika moze da se oslobodi dzihadista koji ometaju pljacku plinskih polja.. Rusija je pudlica. I podmuklica. A plus sto Izrael naredjuje Rusiji da pazi na Iran. Jel Rusija smjela obarati avione izraela po Siriji. Nije smjela. Kazem vam da je Amerika postavila Rusiji vladu. I ta vlada ubija ruske patriote, generale, sputava vojnu operaciju. U stvari Rusima su Amerikanci dopustili ovo malo sto drze Ukrajine. A i to ce vratiti kad se NATO useli u Ukrajinu a od Bahmuta bude nova vojna baza NATO. Vidjet cete. Putin je obican upisanko

ODGOVORITE
Name

Obican covjek

13.07.2023 23:57

Vi i snsd ste grobari Republike Srpske

ODGOVORITE