Направљена прва пица (пизза) против комараца?!

Канадски ланцац пизза (пица) “Пизза Пизза” је направио прву пицу против комараца која одбија комарце! Пизза под називом “Бузз Офф Пизза” није преливена репелентима и заиста је јестива.

Занимљивости 10.07.2023 | 15:42
Направљена прва пица (пизза) против комараца?!

Обец́авајуц́и да ц́е бити више од обичне пиззе ова необична креација има за циљ да задржи те досадне инсекте на одстојању, омогуц́авајуц́и Канађанима који воле пицу да уживају у својим окупљањима на отвореном без досадног зујања и уједа који сврбе.

Ова пица против комараца је развијена у сарадњи са њиховом креативном агенцијом Зулу Алпха Кило, Пизза Пизза је представила “Бузз Офф Пизза”, украшену комбинацијом белог лука, парадајза, љуте паприке и лука, за које се верује да су природни репеленти против комараца.

Ако је на први поглед јасно да не би требало да имате превише крхак стомак да бисте пробали ову пицу, то остаје необична маркетиншка операција о којој се прича по друштвеним мрежама и која ц́е несумњиво изненадити и привуц́и радозналост неких љубитеља пице (пиззе).

„Дуги викенди су важни, а Канађани из прве руке знају да тјерање комараца може направити или покварити забаву“, рекао је Адриан Фуоцо, потпредсједник Пизза Пизза, маркетинг, о најновијој иновацији. „Бузз Офф Пизза је одличан начин да осигурате да сви имају фантастичан дуги викенд испуњен пицом… осим комараца.” пише сајт тхе-мессаге.ца

И да, наставимо са 100% необичним рецептима!

Напомињемо вас на крају да да је Пизза Хут недавно представио пицу на бази киселих краставаца, али и још један укус коријандера у “борби протв комараца”

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар