Napravljena prva pica (pizza) protiv komaraca?!

Kanadski lancac pizza (pica) “Pizza Pizza” je napravio prvu picu protiv komaraca koja odbija komarce! Pizza pod nazivom “Buzz Off Pizza” nije prelivena repelentima i zaista je jestiva.

Zanimljivosti 10.07.2023 | 15:42
Napravljena prva pica (pizza) protiv komaraca?!

Obećavajući da će biti više od obične pizze ova neobična kreacija ima za cilj da zadrži te dosadne insekte na odstojanju, omogućavajući Kanađanima koji vole picu da uživaju u svojim okupljanjima na otvorenom bez dosadnog zujanja i ujeda koji svrbe.

Ova pica protiv komaraca je razvijena u saradnji sa njihovom kreativnom agencijom Zulu Alpha Kilo, Pizza Pizza je predstavila “Buzz Off Pizza”, ukrašenu kombinacijom belog luka, paradajza, ljute paprike i luka, za koje se veruje da su prirodni repelenti protiv komaraca.

Ako je na prvi pogled jasno da ne bi trebalo da imate previše krhak stomak da biste probali ovu picu, to ostaje neobična marketinška operacija o kojoj se priča po društvenim mrežama i koja će nesumnjivo iznenaditi i privući radoznalost nekih ljubitelja pice (pizze).

„Dugi vikendi su važni, a Kanađani iz prve ruke znaju da tjeranje komaraca može napraviti ili pokvariti zabavu“, rekao je Adrian Fuoco, potpredsjednik Pizza Pizza, marketing, o najnovijoj inovaciji. „Buzz Off Pizza je odličan način da osigurate da svi imaju fantastičan dugi vikend ispunjen picom… osim komaraca.” piše sajt the-message.ca

I da, nastavimo sa 100% neobičnim receptima!

Napominjemo vas na kraju da da je Pizza Hut nedavno predstavio picu na bazi kiselih krastavaca, ali i još jedan ukus korijandera u “borbi protv komaraca”

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar