Коначно љето, вријеме је за „Нектар“ радлер!

За све оне који преферирају освјежење воћним напицима у љетним мјесецима пред нама, а истовремено не желе да се одрекну свог омиљеног пива, Бањалучка пивара је поново актуелна са комбинацијом производа који доносе најбоље од воћног сока и пива. 

Република Српска 10.07.2023 | 15:19
Коначно љето, вријеме је за „Нектар“ радлер!

„Нектар“ пива с воћним окусима и ове године гарантују врхунско искуство љетног освјежења у виду сочних, воћних и примамљивих окуса. Баланс киселости, слаткоће, горчине и рескости, коју пружају,  идеално је освјежење за вреле љетне дане.

Како истичу у Бањалучкој пивари, комбинација  „Нектар“ пива са воћном пулпом лимуна и грејпа даје природни и освјежавајући окус, а и специфичан мирис „Нектар“ радлера.

„Пратећи жеље наших потрошача, настављамо са праћењем трендова и иновацијама у производњи пива с воћним окусима и унапријеђењем изгледа наших „Нектар“ радлера.

Циљ нам је, наравно, освојити нове потрошаче, али су нам изузетно важни и љубитељи „Нектара“ којима желимо понудити алтернативу за њихов омиљени бренд у приликама кад им више одговара нешто мањи постотак алкохола и нешто слађе освјежење.

Наши радлери су постали синоним за топле и дуге љетне дане, излежавање на сунцу, осјећај морске соли на кожи те весела дружења у љетним вечерима, а и наша нова кампања је у том духу “, изјавила је Андреа Лиздек, маркетинг менаџер Бањалучке пиваре.

Нектар радлери „Нектар лимун“, „Нектар грејп“ имају 60 одсто сока и 40 одсто пива, са 2.1 одсто алкохола. Креирање оваквих производа дио је стратешког опредјељења ка модернизацији, промјенама, развоју и расту, с посебним фокусом на прилагођавање различитим укусима потрошача.

Из Бањалучке пиваре најављују да планирају са ширењем портфолија и изненађењима у 2023. години.

(ПР)

Коментари / 0

Оставите коментар