За Николину титула најљепшег фотомодела

Међу 21 дјевојком које су се пријавиле и учествовале на Избору за фотомодел Републике Српске и Босне и Херцеговине, те прошетале модном пистом, титулу најљепшег фотомодела је понијела Николина Симетић. 

Босна и Херцеговина 10.07.2023 | 09:07
За Николину титула најљепшег фотомодела

Спектакуларан шоу, јака свјетла рефлектора, високе потпетице, младост, љепота, елеганција и женственост били су присутни у Бијељини  током избора за фотомодел Републике Српске и Босне и Херцеговине који је одржан и у Бијељини након избора за фотомодел у Брчко дистрикту.

Тим стручњака је радио са овим дјевојкама како би знале да на прави начин искажу своју љепоту али и како би схватиле сопствену вриједност, љепоту и аутентичност. 

Андријана Брадашчевић, побједница на Избору за фотомодел у Брчко дистрикту каже су током кампа научиле много тога И да је побједа слатка. "Осим љепоте битни су и тимски рад,  воља и труд, те љепота душе која се сигурно види", наводи ова млада дјевојка. 

Анђела Мирковић, прва пратиља фотомодела на Избору у Брчко дистрикту истакла је да јој је овај Избор за фотомодел Републике Српске  велико искуство и да се сама пријавила, те да очекује да ће и даље напредовати, а да се нада да ће студирање на радиологији у будућности моћи да усклади са активностима моделинга. 

Селма Маличбеговић, директор Избора за фотомодел РС И БиХ истакла је да је ово други по реду избор за фотомодел у Републици Српској и да су дјевојке имале могућност да бораве на тродневном кампу приликом чега су се припремиле за ово такмичење, те да је све протекло у најбољем реду, од позирања, вјежбања јавног наступа, кетмоделинга и фотомоделинга,  те да они траже не само фотогеничну дјевојку него и образовану дјевојку која држи до свога изгледа, лице за медије, музичке спотове и рекламе. 

На избор за фотомодел Републике Српске могле су да се пријаве дјевојке које имају од 16 до 24 године, а циљ оваквих активности јесте да млада жена данас схвати колико вриједи, да више поштује себе и да се поноси тиме што је жена  те да се бори за себе, истакли су из Дирекције за избор фотомодела Републике Српске.

Догађај је био употпуњен богатим музичким и плесним програмом, а награде за најљепшу дјевојку фотомодел су биле у виду накита, козметике, мобилних телефона, путовања, док ће побједник на нивоу Босне и Херцеговине добити стипендију од 12.000 КМ за школовање, најавили су из Дирекције за избор фотомодела Републике Српске и Босне и Херцеговине.

(БН) Фото: БН

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мира

10.07.2023 10:54

Школујте их за Тик-Ток, Инстаграм, ФБ и спонзорисање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

10.07.2023 14:37

Браво! Потписујем коментар и да додам пар питањца. Шта каже закон о малољетним особама и оваквим циркусима? Шта кажу мама и тата, кад им дијете од 16 година улази у свијет разврата полуголо? Јесу ли поносни?

Name

Ре ре

10.07.2023 15:02

Браво људино, умјесто да васпитавају дјецу како бог заповједа они их пуштају на одгој педофилима.

Name

006

11.07.2023 15:32

А мени када се нађе на YОУТУБЕ снимку неко од 16 година онда је то нарушавање приватности, пријете тузбе свашта...а ово јавно такмичење ником ништа, полуголе...немам ријечи о критеријима ..само напријед..

ОДГОВОРИТЕ