Za Nikolinu titula najljepšeg fotomodela

Među 21 djevojkom koje su se prijavile i učestvovale na Izboru za fotomodel Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, te prošetale modnom pistom, titulu najljepšeg fotomodela je ponijela Nikolina Simetić. 

Bosna i Hercegovina 10.07.2023 | 09:07
Za Nikolinu titula najljepšeg fotomodela

Spektakularan šou, jaka svjetla reflektora, visoke potpetice, mladost, ljepota, elegancija i ženstvenost bili su prisutni u Bijeljini  tokom izbora za fotomodel Republike Srpske i Bosne i Hercegovine koji je održan i u Bijeljini nakon izbora za fotomodel u Brčko distriktu.

Tim stručnjaka je radio sa ovim djevojkama kako bi znale da na pravi način iskažu svoju ljepotu ali i kako bi shvatile sopstvenu vrijednost, ljepotu i autentičnost. 

Andrijana Bradaščević, pobjednica na Izboru za fotomodel u Brčko distriktu kaže su tokom kampa naučile mnogo toga I da je pobjeda slatka. "Osim ljepote bitni su i timski rad,  volja i trud, te ljepota duše koja se sigurno vidi", navodi ova mlada djevojka. 

Anđela Mirković, prva pratilja fotomodela na Izboru u Brčko distriktu istakla je da joj je ovaj Izbor za fotomodel Republike Srpske  veliko iskustvo i da se sama prijavila, te da očekuje da će i dalje napredovati, a da se nada da će studiranje na radiologiji u budućnosti moći da uskladi sa aktivnostima modelinga. 

Selma Maličbegović, direktor Izbora za fotomodel RS I BiH istakla je da je ovo drugi po redu izbor za fotomodel u Republici Srpskoj i da su djevojke imale mogućnost da borave na trodnevnom kampu prilikom čega su se pripremile za ovo takmičenje, te da je sve proteklo u najboljem redu, od poziranja, vježbanja javnog nastupa, ketmodelinga i fotomodelinga,  te da oni traže ne samo fotogeničnu djevojku nego i obrazovanu djevojku koja drži do svoga izgleda, lice za medije, muzičke spotove i reklame. 

Na izbor za fotomodel Republike Srpske mogle su da se prijave djevojke koje imaju od 16 do 24 godine, a cilj ovakvih aktivnosti jeste da mlada žena danas shvati koliko vrijedi, da više poštuje sebe i da se ponosi time što je žena  te da se bori za sebe, istakli su iz Direkcije za izbor fotomodela Republike Srpske.

Događaj je bio upotpunjen bogatim muzičkim i plesnim programom, a nagrade za najljepšu djevojku fotomodel su bile u vidu nakita, kozmetike, mobilnih telefona, putovanja, dok će pobjednik na nivou Bosne i Hercegovine dobiti stipendiju od 12.000 KM za školovanje, najavili su iz Direkcije za izbor fotomodela Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.

(BN) Foto: BN

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Mira

10.07.2023 10:54

Školujte ih za Tik-Tok, Instagram, FB i sponzorisanje.

ODGOVORITE
Name

Re:

10.07.2023 14:37

Браво! Потписујем коментар и да додам пар питањца. Шта каже закон о малољетним особама и оваквим циркусима? Шта кажу мама и тата, кад им дијете од 16 година улази у свијет разврата полуголо? Јесу ли поносни?

Name

Re re

10.07.2023 15:02

Bravo ljudino, umjesto da vaspitavaju djecu kako bog zapovjeda oni ih puštaju na odgoj pedofilima.

Name

006

11.07.2023 15:32

A meni kada se nađe na YOUTUBE snimku neko od 16 godina onda je to narušavanje privatnosti, prijete tuzbe svašta...a ovo javno takmičenje nikom ništa, polugole...nemam riječi o kriterijima ..samo naprijed..

ODGOVORITE