Вучић угостио предсједника Црне Горе на вечери

- Председник Србије Александар Вучић угостио је на вечери председника Црне Горе Јакова Милатовића, који борави у званичној посети Србији.

Србија 09.07.2023 | 21:05
Вучић угостио предсједника Црне Горе на  вечери

"Пожелео сам добродошлицу председнику Црне Горе Јакову Милатовићу, уверен да отварамо ново поглавље у односима између наших земаља и братских народа", написао је Вучић на Инстаграм налогу "будућностсрбијеав".

Претходно је Милатовић на свечаном пријему у Црногорској кући у Београду, поручио да, након посета Европским институцијама и седишту НАТО у Бриселу, долази у Београд "у намери да да допринос ревитализацији политичких односа две земље". 

Милатовић је данас стигао у званичну дводневну посету Србији, а на аеродрому "Никола Тесла " у Београду дочекао га је први потпредседник Владе и министар спољних послова Србије Ивица Дачић. 

Како је најављено, Милатовић ће се сутра, уз церемонијални дочек испред Палате Србија, састати са председником Србије Александром Вучићем, а након тога и са председником Народне скупштине Владимиром Орлићем.

Предвиђено је да председник Црне Горе у оквиру посете положи венац на Споменик незнаном јунаку на Авали уз војне почасти, као и да положи цвеће испред Основне школе "Владислав Рибникар".

(Тањуг) Фото: Тањуг 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Тако

09.07.2023 21:32

И треба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

09.07.2023 22:15

Свака цаст најбољи сте велики поздрав од срца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

09.07.2023 22:29

Никад то братство није ни прекинуто нити може бити јер ми смо једна фамилија изашли смо из једне куче а то што се подјелило па и брача се дјеле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоцо

10.07.2023 09:03

Тацно да се и браца дјеле само сто браца не дају комад земље од брата другом,хоцу реци признање Косова као самосталне ,,дрзаве''

Name

Амбасадор

10.07.2023 08:45

Не заборавите да је овај мали школован на највећим универзитетима у САД и ЕУ. Свјет га је ту довео .

ОДГОВОРИТЕ