Vučić ugostio predsjednika Crne Gore na večeri

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na večeri predsednika Crne Gore Jakova Milatovića, koji boravi u zvaničnoj poseti Srbiji.

Srbija 09.07.2023 | 21:05
Vučić ugostio predsjednika Crne Gore na  večeri

"Poželeo sam dobrodošlicu predsedniku Crne Gore Jakovu Milatoviću, uveren da otvaramo novo poglavlje u odnosima između naših zemalja i bratskih naroda", napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav".

Prethodno je Milatović na svečanom prijemu u Crnogorskoj kući u Beogradu, poručio da, nakon poseta Evropskim institucijama i sedištu NATO u Briselu, dolazi u Beograd "u nameri da da doprinos revitalizaciji političkih odnosa dve zemlje". 

Milatović je danas stigao u zvaničnu dvodnevnu posetu Srbiji, a na aerodromu "Nikola Tesla " u Beogradu dočekao ga je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić. 

Kako je najavljeno, Milatović će se sutra, uz ceremonijalni doček ispred Palate Srbija, sastati sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, a nakon toga i sa predsednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem.

Predviđeno je da predsednik Crne Gore u okviru posete položi venac na Spomenik neznanom junaku na Avali uz vojne počasti, kao i da položi cveće ispred Osnovne škole "Vladislav Ribnikar".

(Tanjug) Foto: Tanjug 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Tako

09.07.2023 21:32

I treba.

ODGOVORITE
Name

Nada

09.07.2023 22:15

Svaka cast najbolji ste veliki pozdrav od srca

ODGOVORITE
Name

Boki

09.07.2023 22:29

Nikad to bratstvo nije ni prekinuto niti može biti jer mi smo jedna familija izašli smo iz jedne kuče a to što se podjelilo pa i brača se djele

ODGOVORITE
Name

Coco

10.07.2023 09:03

Tacno da se i braca djele samo sto braca ne daju komad zemlje od brata drugom,hocu reci priznanje Kosova kao samostalne ,,drzave''

Name

Ambasador

10.07.2023 08:45

Ne zaboravite da je ovaj mali školovan na najvećim univerzitetima u SAD i EU. Svjet ga je tu doveo .

ODGOVORITE