Завршено велико финале 13. Спортских игара младих

Након 120 дана такмичења у 46 БиХ градова и регионалних полуфиналних турнира одржано је и велико финале. Компанија м:тел је поносни пријатељ најљепше спортске приче за младе.

Република Српска 07.07.2023 | 14:08
Завршено велико финале 13. Спортских игара младих

Сарајево је у периоду од 4. до 6. јула било домаћин најбољим екипама из свих дијелова Босне и Херцеговине на завршници овогодишњих Спортских игара младих (СИМ). У тродневним такмичењима уживало је преко 950 дјечака и дјевојчица, одигране су одличне утакмице и мечеви, славило се и дружило, а што је најважније, створена су многа нова пријатељства.

Након завршених такмичења, услиједио је најузбудљивији дио сваке сезоне – церемонија додјеле медаља и свечаног затварања сезоне. Као дио завршног програма, одиграна је кошаркашка Алл Стар утакмица између младих СИМ-оваца и специјалне екипе гостију. Посебан гост овогодишњег Великог финала био прослављени БиХ кошаркаш Џанан Муса, и сам некадашњи учесник Спортских игара младих.

Уручивши медаље најбољим такмичарима, извршни директор за продају компаније м:тел, Милосав Парезановић рекао је: „Много смо срећни и поносни што смо и ове године пријатељи Спортских игара младих. Компанија м:тел је увек ту да подржи праве вредности и промовише спортски дух, посебно када су у питању најмлађи.

Пријатељство је реч коју носимо у свом слогану и заиста вредно и марљиво радимо на томе да у потпуности испунимо мисију наше компаније. Смисао Спортских игара младих је повезивање, спорт и фер плеј, зато смо увек ту где су пријатељи и где се граде нова пријатељства“.

Побједници овогодишњих Игара представљаће Босну и Херцеговину на Међународном финалу Игара у Сплиту гдје ће наши мали репрезентативци одмјерити снаге са дјечацима и дјевојчицама из Србије и Хрватске.

(ПР)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЛАКИ

07.07.2023 14:16

Ма браво за све, зиви здрави и срецни били.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Предивно

07.07.2023 16:10

За сваку похвалу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Они су

07.07.2023 16:12

Украс свијета.

ОДГОВОРИТЕ