Моззарт и ове године подржао турнир у малом фудбалу у Градишци

Екипе „Форте Флекс“ и “Шпедитери” подигле шампионске пехаре 

Република Српска 04.07.2023 | 18:45
Моззарт и ове године подржао турнир у малом фудбалу у Градишци
Главно мјесто окупљања за љубитеље малог фудбала у протеклом периоду била је Градишка, гдје је традиционални „Браво турнир“ и ове године окупио бројне екипе и навијаче. Уз њих је, четврту годину заредом, у улози спонзора и компанија Моззарт. 
 
-Седми турнир у малом фудбалу „Браво 2023“ је превазишао наша очекивања што се тиче квалитета утакмица и посјете. Сваку вече турнира тражила се столица више. Морамо истаћи да већ четврту годину заредом имамо одличну сарадњу са компанијом Моззарт која је један од наших главних спонзора и пријатеља турнира. Зато им се захваљујемо на досадашњој подршци и надамо се наставку сарадње у будућности - каже Дарио Лацковић, члан организационог одбора турнира.
 
 
На турниру су учествовале 42 екипе у двије категорије, сениори- где је ове године наступило 24 тима, док је у категорији Радничке игре играло 18 екипа. Укупно су одигране 72 утакмице које су свакодневно пуниле трибине терена Средње стручне и техничке школе Градишка.
 
Шампионски пехар у категорији сениора припао је екипи “Форте Флекс” која је након пенала са 3:2 била боља од “Маркета АС”.
 
 
У радничким играма прво мјесто освојили су “Шпедитери” који су у финалној утакмици резултатом 4:1 савладали “Механизме Б”.
 
За најбољег играча код сениора проглашен је Емилко Јанковић. Најбољи голман био је Михаел Југовић, док је најбољи стријелац Драган Француз са четири поготка. Титула најбољег играча у категорији радничких игара припала је Александару Вујатовићу, док је најбољи голман био Ненад Васић, а стријелац Владимир Савковић са пет голова.
 
 
Побједници су подијелили наградни фонд који је на овогодишњем турниру износио 10.000 КМ. Организатори из Удружења грађана “Наша Сава” имали су подршку Градске управе Градишка и спонзора, попут компаније Моззарт. Уз такве пријатеље футсала, надају се да ће ово такмичење у граду на Сави наставити да траје. 
 
(ПР) Фото: ПР