Mozzart i ove godine podržao turnir u malom fudbalu u Gradišci

Ekipe „Forte Fleks“ i “Špediteri” podigle šampionske pehare 

Republika Srpska 04.07.2023 | 18:45
Mozzart i ove godine podržao turnir u malom fudbalu u Gradišci
Glavno mjesto okupljanja za ljubitelje malog fudbala u proteklom periodu bila je Gradiška, gdje je tradicionalni „Bravo turnir“ i ove godine okupio brojne ekipe i navijače. Uz njih je, četvrtu godinu zaredom, u ulozi sponzora i kompanija Mozzart. 
 
-Sedmi turnir u malom fudbalu „Bravo 2023“ je prevazišao naša očekivanja što se tiče kvaliteta utakmica i posjete. Svaku veče turnira tražila se stolica više. Moramo istaći da već četvrtu godinu zaredom imamo odličnu saradnju sa kompanijom Mozzart koja je jedan od naših glavnih sponzora i prijatelja turnira. Zato im se zahvaljujemo na dosadašnjoj podršci i nadamo se nastavku saradnje u budućnosti - kaže Dario Lacković, član organizacionog odbora turnira.
 
 
Na turniru su učestvovale 42 ekipe u dvije kategorije, seniori- gde je ove godine nastupilo 24 tima, dok je u kategoriji Radničke igre igralo 18 ekipa. Ukupno su odigrane 72 utakmice koje su svakodnevno punile tribine terena Srednje stručne i tehničke škole Gradiška.
 
Šampionski pehar u kategoriji seniora pripao je ekipi “Forte Fleks” koja je nakon penala sa 3:2 bila bolja od “Marketa AS”.
 
 
U radničkim igrama prvo mjesto osvojili su “Špediteri” koji su u finalnoj utakmici rezultatom 4:1 savladali “Mehanizme B”.
 
Za najboljeg igrača kod seniora proglašen je Emilko Janković. Najbolji golman bio je Mihael Jugović, dok je najbolji strijelac Dragan Francuz sa četiri pogotka. Titula najboljeg igrača u kategoriji radničkih igara pripala je Aleksandaru Vujatoviću, dok je najbolji golman bio Nenad Vasić, a strijelac Vladimir Savković sa pet golova.
 
 
Pobjednici su podijelili nagradni fond koji je na ovogodišnjem turniru iznosio 10.000 KM. Organizatori iz Udruženja građana “Naša Sava” imali su podršku Gradske uprave Gradiška i sponzora, poput kompanije Mozzart. Uz takve prijatelje futsala, nadaju se da će ovo takmičenje u gradu na Savi nastaviti da traje. 
 
(PR) Foto: PR