Пјевачица добила забрану приласка бившем мужу

Славица Ћуктераш пријавила је 21. јуна свог бившег супруга Владимира Аврамова због претњи. Неколико дана након тога Аврамов је саслушан у полицији. Сам се јавио у пратњи адвоката, доставио доказе и такође поднео кривичну пријаву против супруге.

Магазин 28.06.2023 | 15:43
Пјевачица добила забрану приласка бившем мужу

За Курир се огласили из адвокатске канцеларије која представља голмана и открили да је Аврам пријавио бившу супругу бившу супругу за упућене му претње и уцене и да је Славици Ћуктераш изречена хитна мере забране да контактира и прилази Влади Аврамов у трајању од 48 часова.

Ову меру је потом Основни суд у Новом Саду 26. јуна продужио у трајању од 30 дана.

Подсетимо, Славица је пријавила бившег супруга због претињи и како је навела у пријави, она је у ранијем периоду трпела психичко насиље, али да није пријавила полицији јер није желела да то буде у јавности, због природе јавног посла којим се бави.

Како су преносили медији, поруке су биле претеће и увредљиве, а бивши супруг јој је наводно претио да ће одузети дете певачици.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ре

28.06.2023 16:20

Поприлична циганија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кад је крај онда је крај

28.06.2023 18:11

Има доста żена које тешко прихватају крај. Често то је више од због околине него њих самих. Треба се пресабрати и ићи даље са својим животом

Name

Маре

28.06.2023 18:19

По фотки која је прилозена, мислим да су обојица иста, па зато су и били заједно. Не мозе бити неко прљави од другог ако су заједно: пријатељи,партнери. Да да, нису висе, знаци неко се промјенио, мало морген: промјенис длаку ал не цут, е па длака се некому промјенила оцигледно, зато нису висе заједно

ОДГОВОРИТЕ