Pjevačica dobila zabranu prilaska bivšem mužu

Slavica Ćukteraš prijavila je 21. juna svog bivšeg supruga Vladimira Avramova zbog pretnji. Nekoliko dana nakon toga Avramov je saslušan u policiji. Sam se javio u pratnji advokata, dostavio dokaze i takođe podneo krivičnu prijavu protiv supruge.

Magazin 28.06.2023 | 15:43
Pjevačica dobila zabranu prilaska bivšem mužu

Za Kurir se oglasili iz advokatske kancelarije koja predstavlja golmana i otkrili da je Avram prijavio bivšu suprugu bivšu suprugu za upućene mu pretnje i ucene i da je Slavici Ćukteraš izrečena hitna mere zabrane da kontaktira i prilazi Vladi Avramov u trajanju od 48 časova.

Ovu meru je potom Osnovni sud u Novom Sadu 26. juna produžio u trajanju od 30 dana.

Podsetimo, Slavica je prijavila bivšeg supruga zbog pretinji i kako je navela u prijavi, ona je u ranijem periodu trpela psihičko nasilje, ali da nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti, zbog prirode javnog posla kojim se bavi.

Kako su prenosili mediji, poruke su bile preteće i uvredljive, a bivši suprug joj je navodno pretio da će oduzeti dete pevačici.

(Kurir)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

re

28.06.2023 16:20

Poprilična ciganija.

ODGOVORITE
Name

Kad je kraj onda je kraj

28.06.2023 18:11

Ima dosta żena koje teško prihvataju kraj. Često to je više od zbog okoline nego njih samih. Treba se presabrati i ići dalje sa svojim životom

Name

Mare

28.06.2023 18:19

Po fotki koja je prilozena, mislim da su obojica ista, pa zato su i bili zajedno. Ne moze biti neko prljavi od drugog ako su zajedno: prijatelji,partneri. Da da, nisu vise, znaci neko se promjenio, malo morgen: promjenis dlaku al ne cut, e pa dlaka se nekomu promjenila ocigledno, zato nisu vise zajedno

ODGOVORITE