"Замијените бесплатно стару СИМ картицу, играјте се са нама"

Након савршено проведеног викенда у Бањалуци, м:тел се са својим забавним тимом и љетњим поклонима сели у Бијељину и Добој.

Република Српска 26.06.2023 | 15:19
"Замијените бесплатно стару СИМ картицу, играјте се са нама"

У понедјељак 26. јуна од 16.00 до 20.00 часова, дружићемо се у м:тел пословници у Бијељину у тржном центру „Октан“, а већ сљедећег дана, 27.06. у исто вријеме чекамо вас у м:тел пословници у Добоју на адреси Кнеза Лазара 4.

Искористите актуелну акцију до 27. јуна и бесплатно замијените своју стару 3Г картицу за нову 4Г картицу и учествујте у занимљивим играма у којима можете да освојите једну од корисних и лијепих награда за ваша будућа путовања.

Пођите спремни на путовање јер поред поклона које можете да освојите, веома је важно да на пут у иностранство пођете са 4Г картицом како бисте неометано уживали у комуникацији и током свог путовања.

За најбоље љето уз најбољу мрежу са 4Г картицом можете да сурфујете било гдје уз неку од м:тел роминг тарифних опција које можете одабрати и купити у пар кликова путем м:го и Мој м.тел апликација, wеб сајта www.мтел.ба или сервиса Мој мени.

Бесплатна замјена СИМ картица могућа је до 27. јуна у било ком продајном мјесту м:тел-а у БиХ, а само данас и сутра и уз додатне игре и поклоне у Бијељини и Добоју!

(БН) Фото: М:тел

Коментари / 0

Оставите коментар