"Zamijenite besplatno staru SIM karticu, igrajte se sa nama"

Nakon savršeno provedenog vikenda u Banjaluci, m:tel se sa svojim zabavnim timom i ljetnjim poklonima seli u Bijeljinu i Doboj.

Republika Srpska 26.06.2023 | 15:19
"Zamijenite besplatno staru SIM karticu, igrajte se sa nama"

U ponedjeljak 26. juna od 16.00 do 20.00 časova, družićemo se u m:tel poslovnici u Bijeljinu u tržnom centru „Oktan“, a već sljedećeg dana, 27.06. u isto vrijeme čekamo vas u m:tel poslovnici u Doboju na adresi Kneza Lazara 4.

Iskoristite aktuelnu akciju do 27. juna i besplatno zamijenite svoju staru 3G karticu za novu 4G karticu i učestvujte u zanimljivim igrama u kojima možete da osvojite jednu od korisnih i lijepih nagrada za vaša buduća putovanja.

Pođite spremni na putovanje jer pored poklona koje možete da osvojite, veoma je važno da na put u inostranstvo pođete sa 4G karticom kako biste neometano uživali u komunikaciji i tokom svog putovanja.

Za najbolje ljeto uz najbolju mrežu sa 4G karticom možete da surfujete bilo gdje uz neku od m:tel roming tarifnih opcija koje možete odabrati i kupiti u par klikova putem m:go i Moj m.tel aplikacija, web sajta www.mtel.ba ili servisa Moj meni.

Besplatna zamjena SIM kartica moguća je do 27. juna u bilo kom prodajnom mjestu m:tel-a u BiH, a samo danas i sutra i uz dodatne igre i poklone u Bijeljini i Doboju!

(BN) Foto: M:tel

Komentari / 0

Ostavite komentar