Дита 1977 извози 35% своје укупне производње 

Откако је Бинго Гроуп 2017. године спасио из стечаја Диту 1977 из Тузле, ова домаћа компанија биљежи континуирани раст и развој, те одличне пословне резултате.

Босна и Херцеговина 24.06.2023 | 11:46
Дита 1977 извози 35% своје укупне производње 

Од те године, групација је у Диту инвестирала близу 15 милиона КМ, чиме су се спасила радна мјеста, ревитализирала производња, али и вратио извозни потенцијал некадашњег гиганта, који сада биљежи сјајне резултате на тржиштима регије и Европске уније.

„Поносни смо што извозимо 35% своје укупне производње, што је директан резултат инвестиција у технолошке и људске ресурсе, како би се задовољили најстрожији стандарди квалитете ино тржишта“, изјавио је Елдин Табучић, директор компаније Дита 1977.


Да је пред Дитом сјајна будућност, говори и усмјерење компаније ка одрживом развоју и заштити животне околине. Инвестиције у нову технологију у процесу самог паковања, директно утјечу на смањење пластичне амбалаже која се пласира на тржиште.

„Захваљујући набавци савремених машина, користимо Доyпацк амбалажу, која смањује учешће пластичне амбалаже у цјелокупном процесу. Самим тим на тржиште пласирамо мање пластике.“, додаје Табучић.

Дита 1977 је у свом дугогодишњем постојању стекла репутацију поузданог партнера и препозната је по високом квалитету својих производа. Већ пету деценију развијају и производе производе из асортимана хемије за широку потрошњу у домаћинству, ХоРеЦа каналу, индустрији аутокозметике, као и средства за специјалне намјене.

Компанија ће наставити с улагањем у нове технологије и иновације како би одржала своју конкурентност на тржишту и осигурала даљи успјех. 

(ПР)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Цоцо

24.06.2023 11:55

Свака цаст људи раде, а не ко неки гледају гдје се има какав кредит дици и од њега зивјети до следецег кредита

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.06.2023 13:18

А шта је са Лопарском Дитом тузланском испоставом, отели је лопраски криминалци као и Термала, паре подијалили, два највећа криминалца узела по сто хиљада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.06.2023 18:10

И јесу највеће коњине и волине. Хране их ко волове, дају им голове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фактура

26.06.2023 17:11

Па једино Федерација и остварује неку добит, сто се тице ``ер еса``, теска биједа и сиротиња. Распродали све сто се могло, задузили се за идуцих 10 генерација и растурили народ по бијелом свијету. Али, кога брига? Бољи смо од свих, тако Миле и РТРС казу.

ОДГОВОРИТЕ