Настављена НСРС, посланици о тачки - избор и именовање

 Посланичком расправом о тачки дневног реда - Избор и именовања у Бањалуци је данас настављена трећа редовна сједница Народне скупштине Републике Српске.

Република Српска 21.06.2023 | 10:12
Настављена НСРС, посланици о тачки - избор и именовање

По апсолвирању наведене тачке и гласању о истој, биће одржана седма посебна сједница парламента на чијем предложеном дневном реду је Приједлог закона о измјени Закона о објављивању закона и других прописа Републике Српске, по хитном поступку.

Предсједник Народне скупштине Српске Ненад Стевандић рекао је раније да ће се Приједлогом Закона о измјенама закона и других прописа Српске регулисати да се у Службеном гласнику Српске не објављују одлуке високог представника јер нема легалитет, а овим актом регулисаће се и немогућност инкриминације радника и директора Службеног гласника.

У складу са одредбама скупштинског Пословника, на захтјев народних посланика, сазвана је седма посебна сједница Народне скупштине. 

(Срна)   Фото: НСРС

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Марко

21.06.2023 10:30

21.06.2023 09:57 Из кризе у кризу. Из проблема у нови проблем. Из свадје у нову свадју. Из конфликта унови конфликт. Десетине посебних засједањаскупстине. Затезање конопца па попустање, нове пријетње изд. ИТД. Додику супер. Он је у главној улози а народ, није вазан. Коме се не свидја нека иде. Економија, бољи зивот, демократија, Европа, напредак, тонису теме за Скупстину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

21.06.2023 10:32

Да Смит није битан, европа би му насла замјену, нисмо ми Кина да моземо како хоцемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

21.06.2023 11:06

Хвала господину Михајлици што је подсјетио јавност да је младен ђуревић опозвани начелник Вишеграда,и да га је у фотељи начелника општине оставио оливер из РИК,а не вишеграђани који су жељели да ђуревић оде из фотеље нсчелника општине јер је уништио општину Вишеград.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисао

21.06.2023 11:07

То није народна, вец америцка, криминална, монструозна скупстина, какви народна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пао с Марса

21.06.2023 13:29

Ми немамо предсједника већ лажног ЦИК предсједника са покраденим гласовима. А то вам не смета. Објасните колико је одлука донио Уставни суд и колико је испоштовано до данас. Све ће бити онда јасно да ово нема никаквог смисла већ је замајавање и куповина времена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мууу...

21.06.2023 13:39

Стевандић се заобадао. Заборавио гдје се налази ,мисли да је у Дрвару.

ОДГОВОРИТЕ