Nastavljena NSRS, poslanici o tački - izbor i imenovanje

 Poslaničkom raspravom o tački dnevnog reda - Izbor i imenovanja u Banjaluci je danas nastavljena treća redovna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske.

Republika Srpska 21.06.2023 | 10:12
Nastavljena NSRS, poslanici o tački - izbor i imenovanje

Po apsolviranju navedene tačke i glasanju o istoj, biće održana sedma posebna sjednica parlamenta na čijem predloženom dnevnom redu je Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa Republike Srpske, po hitnom postupku.

Predsjednik Narodne skupštine Srpske Nenad Stevandić rekao je ranije da će se Prijedlogom Zakona o izmjenama zakona i drugih propisa Srpske regulisati da se u Službenom glasniku Srpske ne objavljuju odluke visokog predstavnika jer nema legalitet, a ovim aktom regulisaće se i nemogućnost inkriminacije radnika i direktora Službenog glasnika.

U skladu sa odredbama skupštinskog Poslovnika, na zahtjev narodnih poslanika, sazvana je sedma posebna sjednica Narodne skupštine. 

(Srna)   Foto: NSRS

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Marko

21.06.2023 10:30

21.06.2023 09:57 Iz krize u krizu. Iz problema u novi problem. Iz svadje u novu svadju. Iz konflikta unovi konflikt. Desetine posebnih zasjedanjaskupstine. Zatezanje konopca pa popustanje, nove prijetnje izd. ITD. Dodiku super. On je u glavnoj ulozi a narod, nije vazan. Kome se ne svidja neka ide. Ekonomija, bolji zivot, demokratija, Evropa, napredak, tonisu teme za Skupstinu.

ODGOVORITE
Name

Ostoja

21.06.2023 10:32

Da Smit nije bitan, evropa bi mu nasla zamjenu, nismo mi Kina da mozemo kako hocemo

ODGOVORITE
Name

Вишеград

21.06.2023 11:06

Хвала господину Михајлици што је подсјетио јавност да је младен ђуревић опозвани начелник Вишеграда,и да га је у фотељи начелника општине оставио оливер из РИК,а не вишеграђани који су жељели да ђуревић оде из фотеље нсчелника општине јер је уништио општину Вишеград.

ODGOVORITE
Name

Misao

21.06.2023 11:07

To nije narodna, vec americka, kriminalna, monstruozna skupstina, kakvi narodna

ODGOVORITE
Name

Pao s Marsa

21.06.2023 13:29

Mi nemamo predsjednika već lažnog CIK predsjednika sa pokradenim glasovima. A to vam ne smeta. Objasnite koliko je odluka donio Ustavni sud i koliko je ispoštovano do danas. Sve će biti onda jasno da ovo nema nikakvog smisla već je zamajavanje i kupovina vremena.

ODGOVORITE
Name

Muuu...

21.06.2023 13:39

Stevandić se zaobadao. Zaboravio gdje se nalazi ,misli da je u Drvaru.

ODGOVORITE