Бијељина: Данас без електричне енергије 5.500 потрошача

У Бијељини ће данас без електричне енергије бити 5.500 потрошача за вријеме редовног годишњег ремонта трафостанице "Бијељина четири", најављено је из дистрибутивног предузећа "Електро-Бијељина".

Република Српска 21.06.2023 | 08:11
Бијељина: Данас без електричне енергије 5.500 потрошача

Од 8.00 до 16.00 часова без електричне енергије биће потрошачи у насељима Гвоздевићи, Томбак, Богдановића плац, Патковача, Пучиле и Голо Брдо, у дијелу улица Галац, Лозничка, Филипа Вишњића и мањим њима припадајућим улицама.

Ријеч је о потрошачима који се снабдијевају са далековода "Пучиле", "Патковача", "Раскршће два", "Вишњићева" и "Гвоздевићи".

Радове ће данас у Бијељини радове изводити и "Електропренос БиХ у трафо- станици "Бијељина један", због чега ће "Електро-Бијељина" прилагодити своје активности и урадити годишњи ремонт далековода "Циглана" и "Јања стара".

У вријеме ремонта од 8.00 до 16.00 часова без електричне енергије биће 1.500 потрошача у насељу Калтиновача и дијелу насеља Крушик, те и улицама Пантелинска, Кулина Бана, Јурија Гагарина, Марка Миљанова, дијелу улице Светозара Ћоровића, као и у неколико мањих, споредних улица.

- Молимо купце да уваже најављене радове, јер су неопходни за поузданост и квалитет система дистрибуције електричне енергије - наводе из "Електро-Бијељине".

Због ремонта на електро-енергетским постројењима од 8.00 до 16.00 часова се очекује и нестанак електричне енергије на изворишту воде за пиће Грмић у Бијељини, што ће довести до слабијег притиска воде на удаљенијим локацијама Љесковац, Којчиновац, Модран и Јања, а на вишим спратовима стамбених објеката могућ је и потпуни прекид водоснабдијевања, најављено је из "Водовода и канализације".

Кориснике су позвали да на вријеме припреме неопходне залихе воде за овај временски период.

(Срна) Фото: Архив

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дјордје

21.06.2023 15:29

Да ли неко може објаснити зашто се ремонт врши радним даном, а не викендом?

ОДГОВОРИТЕ