Bijeljina: Danas bez električne energije 5.500 potrošača

U Bijeljini će danas bez električne energije biti 5.500 potrošača za vrijeme redovnog godišnjeg remonta trafostanice "Bijeljina četiri", najavljeno je iz distributivnog preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Republika Srpska 21.06.2023 | 08:11
Bijeljina: Danas bez električne energije 5.500 potrošača

Od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije biće potrošači u naseljima Gvozdevići, Tombak, Bogdanovića plac, Patkovača, Pučile i Golo Brdo, u dijelu ulica Galac, Loznička, Filipa Višnjića i manjim njima pripadajućim ulicama.

Riječ je o potrošačima koji se snabdijevaju sa dalekovoda "Pučile", "Patkovača", "Raskršće dva", "Višnjićeva" i "Gvozdevići".

Radove će danas u Bijeljini radove izvoditi i "Elektroprenos BiH u trafo- stanici "Bijeljina jedan", zbog čega će "Elektro-Bijeljina" prilagoditi svoje aktivnosti i uraditi godišnji remont dalekovoda "Ciglana" i "Јanja stara".

U vrijeme remonta od 8.00 do 16.00 časova bez električne energije biće 1.500 potrošača u naselju Kaltinovača i dijelu naselja Krušik, te i ulicama Pantelinska, Kulina Bana, Јurija Gagarina, Marka Miljanova, dijelu ulice Svetozara Ćorovića, kao i u nekoliko manjih, sporednih ulica.

- Molimo kupce da uvaže najavljene radove, jer su neophodni za pouzdanost i kvalitet sistema distribucije električne energije - navode iz "Elektro-Bijeljine".

Zbog remonta na elektro-energetskim postrojenjima od 8.00 do 16.00 časova se očekuje i nestanak električne energije na izvorištu vode za piće Grmić u Bijeljini, što će dovesti do slabijeg pritiska vode na udaljenijim lokacijama Ljeskovac, Kojčinovac, Modran i Јanja, a na višim spratovima stambenih objekata moguć je i potpuni prekid vodosnabdijevanja, najavljeno je iz "Vodovoda i kanalizacije".

Korisnike su pozvali da na vrijeme pripreme neophodne zalihe vode za ovaj vremenski period.

(Srna) Foto: Arhiv

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Djordje

21.06.2023 15:29

Da li neko može objasniti zašto se remont vrši radnim danom, a ne vikendom?

ODGOVORITE