За овакво шишање и бријање мушкарци дају и 100 евра!

Вера, девојка из Калифорније, која је и берберин и фризерка, постала је светска атракција када се пронела вест о начину на који брије своје муштерије.

Забава 20.06.2023 | 20:42
За овакво шишање и бријање мушкарци дају и 100 евра!

"Ја сам женски бријач и наплаћујем 113 евра за подбријавање, а мушкарци не могу одолети мојој јединственој методи бријања, не могу се заситити", речи су 26-годишње Кара Вера из Калифорније. Наиме, она је "посебном" методом шишања привукла многе клијенте мушког пола и то захваљујући "униформи" коју носи док брије.

Док седе удобно заваљени у столицу, Вера која на себи често има асмо мајицу и гаћице, пажљиво брије мушкарце, који у налетима долазе у њен салон. Упрао због тога, она је постала и звезда друштвених мрежа.

Недавно се преселила у Лас Вегас након што је пронашла своју нишу. Као што се и очекивало, Вегас се показао као савршено мјесто за њену јединствену методу.

 

@караа.вераа Мy боyфриенд ис со сицк оф филминг тхесе хахаха #карасфадес #нековера #фемалебарбер ♬ оригинал соунд - Кара Вера

Шишање 100 евра

Цене се крећу од око 100 евра за основно шишање косе или браде, а више наплаћује ако је у услугу укључено скидање одеће и масажа.

- Схватила сам да овако могу зарадити када сам седила на свом пријатељу на видеу који сам објавила на друштвеним мрежама, а који је 'експлодирао' и сви су похрлили у коментарима да питају за моје услуге. Одлучила сам да почнем са облачењем у доње рубље и седењем на клијентима. Сви су изузетно пуни поштовања. Долазе по јединствено искуство и стварно уживају у томе - каже Кара.

Иако већина претпоставља да даме не желе да њихови партнери користе њене услуге, Кара открива да то није случај. Заправо, тако добија многе резервације, пише британски таблоид Тхе Сун.

@караа.вераа #карасфадес #ласвегас #фемалебарбер #беардлинеуп ♬ оригинал соунд - Кара Вера

- Никад нисам имала жену која се наљутила. Жене су ме тражиле да резервишем термине за њихове момке и супруге и често ме траже да дођем и на њихова вјенчања - појаснила је она на крају разговора.

Коментари / 0

Оставите коментар