Za ovakvo šišanje i brijanje muškarci daju i 100 evra!

Vera, devojka iz Kalifornije, koja je i berberin i frizerka, postala je svetska atrakcija kada se pronela vest o načinu na koji brije svoje mušterije.

Zabava 20.06.2023 | 20:42
Za ovakvo šišanje i brijanje muškarci daju i 100 evra!

"Ja sam ženski brijač i naplaćujem 113 evra za podbrijavanje, a muškarci ne mogu odoleti mojoj jedinstvenoj metodi brijanja, ne mogu se zasititi", reči su 26-godišnje Kara Vera iz Kalifornije. Naime, ona je "posebnom" metodom šišanja privukla mnoge klijente muškog pola i to zahvaljujući "uniformi" koju nosi dok brije.

Dok sede udobno zavaljeni u stolicu, Vera koja na sebi često ima asmo majicu i gaćice, pažljivo brije muškarce, koji u naletima dolaze u njen salon. Uprao zbog toga, ona je postala i zvezda društvenih mreža.

Nedavno se preselila u Las Vegas nakon što je pronašla svoju nišu. Kao što se i očekivalo, Vegas se pokazao kao savršeno mjesto za njenu jedinstvenu metodu.

 

@karaa.veraa My boyfriend is so sick of filming these hahaha #karasfades #nekovera #femalebarber ♬ original sound - Kara Vera

Šišanje 100 evra

Cene se kreću od oko 100 evra za osnovno šišanje kose ili brade, a više naplaćuje ako je u uslugu uključeno skidanje odeće i masaža.

- Shvatila sam da ovako mogu zaraditi kada sam sedila na svom prijatelju na videu koji sam objavila na društvenim mrežama, a koji je 'eksplodirao' i svi su pohrlili u komentarima da pitaju za moje usluge. Odlučila sam da počnem sa oblačenjem u donje rublje i sedenjem na klijentima. Svi su izuzetno puni poštovanja. Dolaze po jedinstveno iskustvo i stvarno uživaju u tome - kaže Kara.

Iako većina pretpostavlja da dame ne žele da njihovi partneri koriste njene usluge, Kara otkriva da to nije slučaj. Zapravo, tako dobija mnoge rezervacije, piše britanski tabloid The Sun.

@karaa.veraa #karasfades #lasvegas #femalebarber #beardlineup ♬ original sound - Kara Vera

- Nikad nisam imala ženu koja se naljutila. Žene su me tražile da rezervišem termine za njihove momke i supruge i često me traže da dođem i na njihova vjenčanja - pojasnila je ona na kraju razgovora.

Komentari / 0

Ostavite komentar