Песма Тошета Проеског крије језиву причу!

Тоше Проески важио је за једног од најбољих певача на Балкану. Популарни певач погинуо је у саобраћајној несрећи која се десила 16. октобра 2007. године у Хрватској, на аутопуту Загреб-Липовац.

Забава 15.06.2023 | 16:59
Песма Тошета Проеског крије језиву причу!

Песме које је стварао у својој дугој и успешној каријери и данас су једне од најслушанијих.

Један од највећих хитова певача који је у великој мери обележио његову каријеру била је песма „Соба за тугу". Јавности је мало познато да се иза стихова ове песме крије једна језива прича.

Наиме, како се наводи стихове ове нумере написао је један човек у затвору, који је био на одслужењу казне због убиства жениног љубавника. Текст је, како се наводи, доспео до Тошетовог менаџера који је предложио певачу да сними ту песму. Остали детаљи везани за то како је песма снимљена нису познати.

Како се писало у медијима, аутор који је написао стихове ове песме није желео никакав новац за хит који је створио, већ је само желео посвету на оригиналном албуму, што је и добио.

Постоји и друга верзија приче о томе како је настао овај хит, она је нешто блажа, али и по њој у питању су стихови које је писао затвореник. Међутим, према другој верзији човек који је писао песму био је у затвору због пљацке банке, а не због убиства, а песму је посветио својој девојци.

(Курир.рс/ Нова)

Коментари / 0

Оставите коментар