Студентима уручене потврде о обављеној стручној пракси

Студенти Економског факултета Универзитета у Бањој Луци, у академској 2022/2023. години, током зимског и љетног семестра, имали су прилику да обављају стручну праксу у Новој банци АД Бања Лука. Дана 15. јуна 2023. године, за студенте уприличен је свечани пријем, током којег је потврде о обављеној пракси уручила руководилац људских ресурса Нове банке Наташа Ољача.

Република Српска 15.06.2023 | 13:28
Студентима уручене потврде о обављеној стручној пракси

Са ријечима подршке и охрабрења за будуће пословне подухвате, студентима се обратио предсједник Управе Нове банке Синиша Аџић.

У складу са Уговором о обављању стручне праксе, који су у новембру претходне године потписали декан проф. др Миленко Крајишник и чланови Управе Нове банке Јасна Зрилић и Ненад Ненадић, петнаест студената похађало је студентску праксу од новембра 2022. године до јуна 2023. године.

Према плану и програму обављања научно-стручне праксе, за студенте су организоване бројне активности неопходне за стицање знања, вјештина и компетенција из области економије и менаџмента те пословне информатике.

Од оснивања, па до данас, Нова банка се континуирано залаже за јачање сарадње са образовним институцијама кроз реализацију комерцијалних и друштвено одговорних пројеката, те унапређење услова студирања.

(ПР) Фото: ПР