Са дјететом из Лукавца поступају надлежне службе

Тужилаштво Тузланског кантона огласило се јутрос након јучерашње пуцњаве у којој је повријеђен наставник Недим Османовић када је у њега пуцао дјечак који је раније похађао Основну школу Лукавац Град, гдје је запослен Османовић.

Босна и Херцеговина 15.06.2023 | 11:00
Са дјететом из Лукавца поступају надлежне службе

- Са дјететом из Лукавца, у складу са законском регулативом, поступају надлежне службе социјалне заштите и релевантне медицинске установе. Такође, у складу са законским процедурама, евентуално, и надлежни суд у ванпарничном поступку.

Више информација о томе Тужилаштво не може саопштити (дијете не мозе бити изложено кривичном прогону), те постоје законске процедуре поступања о чему смо јуче више говорили и појаснили. Отац дјетета ће данас бити предат у надлежност Тузилаштва, а осумњичен је за два кривична дјела, те ће се испитати и предузеће се даље мјере у односу на њега, највјероватније ће бити предложена мјера притвора – наводе из Тужилаштва Тузланског кантона. 

(<стронг>Аваз) Фото: Аваз 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

туга

15.06.2023 11:29

и теска времена јос мало це доци вријеме сто ова генерација дјеце пратеци дебиле са објавама на друственим мрезама висе вјеровати њима него родитељу који покусава да га усмјери.Одузмање телефона неце помоци он це пратит нпр.тик ток на сколском цасу или путем до куце.Систем је заказао и то је највеце зло.Знаци убије и не мозе да одговара пистољ у његовој или у руци одраслог цовјека цини исто зло.Поцети давати примјере голог отока да се поцисти кукољ из друства.Казе у Титино вријеме лези у парк и не бој се сад у куци не смијес заспати дубоким сном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

незнам

15.06.2023 13:49

Како то родитељ усмјерава дијете а да му приступ орузју.Не писи глупости.

Name

Оли

15.06.2023 11:47

Сваком ко пуца на неког треба судити ко одрадлој особи па да има и 10 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цудо

15.06.2023 16:49

од дијета,ста це тек радит кад порасте.

ОДГОВОРИТЕ