Андреана Чекић неће бити кума на венчању Дарку Лазићу

Певачица Андреана Чекић, кума Дарка Лазића, открила је да неће бити кума на великој свадби коју певач и његова нова изабраница Катарина праве у августу.

Забава 14.06.2023 | 18:36
Андреана Чекић неће бити кума на венчању Дарку Лазићу

- Нећу, иако се август примакао, верујем да и Дарко и Катарина имају своје кумове. Сигурно ћу се веселити на свадби - рекла је певачица у емисији "Премијера".

Дарко и Катарина су се једно другом заклели на вечну љубав још пре неколико месеци, а у августу планирају да направе велику прославу.

- Њих двоје се не одвајају. Живе заједно, а Дарко сваки слободан моменат користи да буде са Каћом и децом, коју има из претходних љубавних прича. За Катарину би скинуо и звезде са неба, па планира да направи велику свадбу, на којој ће окупити око чак 700 званица - истиче извор близак певачу.

Andreana Čekić, Budva
ФОТО: АНА ПАУНКОВИЋ

- Жеља му је да весеље буде и у његовом Брестачу и у Новом Саду, а како ствари стоје тако ће и бити. Данима размишљају о детаљима, а већину ствари препустио је Катарини, која ужива у припремама. Замислила је да промени четири венчанице на свадби, док ће гостију бити из многих крајева света - додаје наш извор.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар