Ученик из Лукавца на психијатрији, имао и помагача?

Након напада на професора енглеског језика у школи у Лукавцу од стране ученика те школе, дјечак је упућен на Клинику за психијатрију, преносе медији.

Босна и Херцеговина 14.06.2023 | 17:56
Ученик из Лукавца на психијатрији, имао и помагача?

Кримининалистичка обрада је још у току, а према новим информацијама које су такође незваничне још један ученик је учествовао у самом планирању напада. Незванично ријеч је о пријатељу нападача који је такође био проблематичан током школовања.

Они су заједно, као чин освете због избацивања из школе планирали пуцњаву.

Рањени наставник још је животно угрожен али му је стање стабилније саопштено је раније из УКЦ Тузла.

(Н1)  Фото: Н1

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Татар

14.06.2023 18:25

Ако закон,судство,тужилаштво и полиција нису у стању ставити све ово под контролу онда све то треба растерати и распустити а школе позатварати јер то више нису школе него клаонице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

14.06.2023 23:16

Тако је гдје мафија дрзи власт ми у бих и окрузењу имамо мафију на целу дрзавних власти а коју смо сами бирали и зато смо сами криви.

Name

Бато

14.06.2023 23:11

Нису сколе криве сто је неко поремецен.Треба увест ригорозније мјере сто се тице уценика који су застицени ко бели медведи сто измицу столице педагозима сто се изивљавају то су криви родитељи који не зеле да виде да им је дете поремецено вец га бране и криве и сколу и дрзаву е зато и јесте овако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

15.06.2023 12:47

Управо као што рече господинБато нек родитељи почну васпитавати своју дјецу и све ће бити у реду и да наравно вратити батину у школу као најефикасније васпитно средство и све ће бити у реду а та дјечија права свести на нормалан ниво овако сте од њих направили дебилчине а и родитељи нек заувијек узбаце из главе да држава треба да брине о њиховој дјеци