Učenik iz Lukavca na psihijatriji, imao i pomagača?

Nakon napada na profesora engleskog jezika u školi u Lukavcu od strane učenika te škole, dječak je upućen na Kliniku za psihijatriju, prenose mediji.

Bosna i Hercegovina 14.06.2023 | 17:56
Učenik iz Lukavca na psihijatriji, imao i pomagača?

Krimininalistička obrada je još u toku, a prema novim informacijama koje su takođe nezvanične još jedan učenik je učestvovao u samom planiranju napada. Nezvanično riječ je o prijatelju napadača koji je takođe bio problematičan tokom školovanja.

Oni su zajedno, kao čin osvete zbog izbacivanja iz škole planirali pucnjavu.

Ranjeni nastavnik još je životno ugrožen ali mu je stanje stabilnije saopšteno je ranije iz UKC Tuzla.

(N1)  Foto: N1

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Tatar

14.06.2023 18:25

Ako zakon,sudstvo,tužilaštvo i policija nisu u stanju staviti sve ovo pod kontrolu onda sve to treba rasterati i raspustiti a škole pozatvarati jer to više nisu škole nego klaonice.

ODGOVORITE
Name

Istina

14.06.2023 23:16

Tako je gdje mafija drzi vlast mi u bih i okruzenju imamo mafiju na celu drzavnih vlasti a koju smo sami birali i zato smo sami krivi.

Name

Bato

14.06.2023 23:11

Nisu skole krive sto je neko poremecen.Treba uvest rigoroznije mjere sto se tice ucenika koji su zasticeni ko beli medvedi sto izmicu stolice pedagozima sto se izivljavaju to su krivi roditelji koji ne zele da vide da im je dete poremeceno vec ga brane i krive i skolu i drzavu e zato i jeste ovako.

ODGOVORITE
Name

Ana

15.06.2023 12:47

Upravo kao što reče gospodinBato nek roditelji počnu vaspitavati svoju djecu i sve će biti u redu i da naravno vratiti batinu u školu kao najefikasnije vaspitno sredstvo i sve će biti u redu a ta dječija prava svesti na normalan nivo ovako ste od njih napravili debilčine a i roditelji nek zauvijek uzbace iz glave da država treba da brine o njihovoj djeci