Четири године Омега схопа у Бијељини!

Поводом обиљежавања четврте годишњице Омега схопа у Бијељини-  за све купце смо припремили изненађење и празнично расположење!

Република Српска 14.06.2023 | 14:19
Четири године Омега схопа у Бијељини!

У сриједу, 14. јуна у Омега схопу на адреси Сремска - Цитy Малл Бијељина вас чекамо  да заједно прославимо рођендан! Поклон не морате понијети 😊. Овога пута ми вама поклањамо 15 % попуста на цјелокупни неакцијски Беко и Грундиг асортиман, за све врсте плаћања.

Омега Схоп Бијељина отворен је 14. јуна 2019. године као прва пословница на том подручју, а годинама је тај број порастао на 38 схопова широм Босне и Херцеговине и један wеб схоп. Простире се на 360 квадратних метара и под управом је компаније Омега д.о.о. која је ексклузивни заступник брендова БЕКО и ГРУНДИГ за БиХ.

Омега схоп је трговина бијеле технике, електронике БЕКО и ГРУНДИГ, те малих кућанских апарата. У понуди можете пронаћи широк асортиман Беко самостојеће технике - веш машине, машине за суђе, сушилице, фрижидери, замрзивачи, електрични штедњаци, уградбена техника, као и ЛЦД, плазма и класичне телевизорие мале кућанске апарате и слично. Више од 1.000 различитих производа представљају широк избор чак и за Ваше најзахтјевније потребе.

Беко припада Арцелик групацији и један је од водећих брендова у Европи по тржишном удјелу за бијелу технику.

Беко се тренутно продаје у преко 100 држава свијета, а производи овог бренда се користе у милионима домаћинстава. Беко је добитник неколико међународних награда за квалитет, иновативан дизајн, поузданост и зелену технологију. Да је Беко паметан избор потврђују наши многобројни задовољни корисници.

Беко производи су препоручени од водећих потрошачких магазина на Европском тржишту, захваљујући својој великој енергетској учинковитости и високим перформансама које се непрестано усавршавају.

Осим Беко и Грундиг производа у Омега схопу можете купити Самсунг, Роwента, Пхилипс, Елецтролуx и Тефал производе који су свима већ добро познати као одлични савезници у домаћинству.

Посјетите нас од 14. – 16.6. од 9:00 – 20:00 и увеличајте са нама овај важан дан!

Ваш Омега схоп!

(ПР) Фото: ПР