Četiri godine Omega shopa u Bijeljini!

Povodom obilježavanja četvrte godišnjice Omega shopa u Bijeljini-  za sve kupce smo pripremili iznenađenje i praznično raspoloženje!

Republika Srpska 14.06.2023 | 14:19
Četiri godine Omega shopa u Bijeljini!

U srijedu, 14. juna u Omega shopu na adresi Sremska - City Mall Bijeljina vas čekamo  da zajedno proslavimo rođendan! Poklon ne morate ponijeti 😊. Ovoga puta mi vama poklanjamo 15 % popusta na cjelokupni neakcijski Beko i Grundig asortiman, za sve vrste plaćanja.

Omega Shop Bijeljina otvoren je 14. juna 2019. godine kao prva poslovnica na tom području, a godinama je taj broj porastao na 38 shopova širom Bosne i Hercegovine i jedan web shop. Prostire se na 360 kvadratnih metara i pod upravom je kompanije Omega d.o.o. koja je ekskluzivni zastupnik brendova BEKO i GRUNDIG za BiH.

Omega shop je trgovina bijele tehnike, elektronike BEKO i GRUNDIG, te malih kućanskih aparata. U ponudi možete pronaći širok asortiman Beko samostojeće tehnike - veš mašine, mašine za suđe, sušilice, frižideri, zamrzivači, električni štednjaci, ugradbena tehnika, kao i LCD, plazma i klasične televizorie male kućanske aparate i slično. Više od 1.000 različitih proizvoda predstavljaju širok izbor čak i za Vaše najzahtjevnije potrebe.

Beko pripada Arcelik grupaciji i jedan je od vodećih brendova u Evropi po tržišnom udjelu za bijelu tehniku.

Beko se trenutno prodaje u preko 100 država svijeta, a proizvodi ovog brenda se koriste u milionima domaćinstava. Beko je dobitnik nekoliko međunarodnih nagrada za kvalitet, inovativan dizajn, pouzdanost i zelenu tehnologiju. Da je Beko pametan izbor potvrđuju naši mnogobrojni zadovoljni korisnici.

Beko proizvodi su preporučeni od vodećih potrošačkih magazina na Evropskom tržištu, zahvaljujući svojoj velikoj energetskoj učinkovitosti i visokim performansama koje se neprestano usavršavaju.

Osim Beko i Grundig proizvoda u Omega shopu možete kupiti Samsung, Rowenta, Philips, Electrolux i Tefal proizvode koji su svima već dobro poznati kao odlični saveznici u domaćinstvu.

Posjetite nas od 14. – 16.6. od 9:00 – 20:00 i uveličajte sa nama ovaj važan dan!

Vaš Omega shop!

(PR) Foto: PR