Срби у Лепосавићу Куртијевог министра гађали јајима (ВИДЕО)

- Министар за инфраструктуру Љибурн Аљиу ушао је рано јутрос у зграду општине Лепосавић, иако му је то Кфор забранио пре неколико дана, јавља дописник Тањуга.

Србија 13.06.2023 | 10:14
Срби у Лепосавићу Куртијевог министра гађали јајима (ВИДЕО)

Он је у зграду ушао у тренутку када је испред ње био мањи број људи, како би посетио такозваног градоначелника Љуљзима Хетемија који из зграде не излази 16 дана, задржао се у њој 30-ак минута, а затим напустио и зграду и Лепосавић, а том приликом окупљени Срби су џип у коме се налазио гађали јајима и црвеном бојом.

Велики број грађана, који се након тога окупио испред ограде оценио је то као најновију провокацију премијера привремених приштинских институција Аљбина Куртија.

Срби у четири општине на северу Косова мирно проитестују већ 16 дана, а захтевају да специјалне јединице тзв. косовске полиције напусте све четири општине и да албански градоначелници не улазе у зграде општина, као и да се ослободе Радош Петровић и Душан Обреновић ухапшени док су мирно протествовали.

(Тањуг) Фото: Тањуг

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Истина

13.06.2023 11:14

Албанци заокружили териториј а ви само протестујте и изазивајте. Видите да вас искориштавају,идите кући и мислите како даље и куда!

ОДГОВОРИТЕ
Name

КУРТ

13.06.2023 12:27

Гађати се јајима, камењем, бомбама,... је срБски национални спорт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МеНАГЕР

13.06.2023 12:44

Е то им ваља главе Вријеме рјесава све као и до сада Срби се окупљају али сваки дан у све мањем и мањем броју Прилика се мора искористити сад и одмах а све послије тога иде у прилог другима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Холандија

13.06.2023 17:51

Не ради се то тако!

ОДГОВОРИТЕ