Крштење од милион евра у ЦГ: Гости јели златним прибором а певали им Брена и Слоба!

Претходног викенда у Црној Гори одржано је весеље о којем још бруји регион. Водитељ Урош Божић на свом Инстаграм профилу навео је да је славље одржано на обали мора и да је коштало чак милион евра, а госте су забављали Лепа Брена и Слоба Радановић.

Забава 12.06.2023 | 18:50
Крштење од милион евра у ЦГ: Гости јели златним прибором а певали им Брена и Слоба!

Како Курир сазнаје од извора с лица места, овај догађај је једно од најскупљих влашких весеља икада организованих на овим просторима. Одржано је у месту Добре Воде у близини Бара, а цела плажа и хотел на обали мора су били резервисани за госте весеља. Да газда није жалило новца за крштење својих унука, сведочи и чињеница да је само декорација коштала преко 50.000 евра. На менију су поред традиционалне кухиње били и плодови мора, бифтек и најукусније делиције из свих крајева света. Служио се најскупљи шампањац, а сви гости јели су за златним прибором.

Lepa Brena, Crna Gora
ФОТО: ХАППY ТВ

Посебно се водило рачуна и о томе ко ће забављати госте, па су на весељу певали Лепа Брена и Слоба Радановић, који су својом песмом подигли атмосферу на највиши ниво. Газда је само за музику дао више од 120.000 евра.

Lepa Brena, Crna Gora
ФОТО: ХАППY ТВ

Слоба је одушевио све присутне и за то је добио хонорар од 20.000 евра. После њега наступила је једна од највећих мушких румунских звезда Флорин Салам и то за своту од 50.000 евра, а на крају, као шлаг на торти, појавила се и Лепа Брена. Она је такође, као и њен румунски колега, за овај наступ добила 50.000 евра.

<имг цласс="б-лазy б-лоадед" срц="хттпс://www.курир.рс/дата/имагес/2023/06/12/14/3492420_торта-фото-2_фф.јпг" /> <див цласс="галНфо">ФОТО: ХАППY ТВ <див цласс="галНфо">  <див цласс="галлерyТхумбс">Познато је да Брена не наступа често на приватним весељима оваквог типа, али је, према причи присутних, заиста направила спектакл. Поред хонорара, певачици је плаћен и авионски превоз, а одсела је у једном од најскупљих хотела на Црногорском приморју. На крају њеног једночасовног концерта уприличен је и ватромет, који је обасјао целу обалу. <див цласс="галлерyТхумбс">  <див цласс="галлерyТхумбс">(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар