Приведено 27 лица, пронађено оружје и муниција

- Припадници Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске привели су 27 лица са подручја Сокоца у оквиру рада на предмету тешког убиства, те претресли куће, станове, помоћне и остале објекте на више локација у овој општини.

Република Српска 12.06.2023 | 12:04
Приведено 27 лица, пронађено оружје и муниција

Приликом претреса објеката, пронађена је и одузета одређена количина оружја и муниције, саопштено је из МУП-а Српске.

Ова лица, која су приведена у суботу, 10. јуна, након криминалистичке обраде су пуштена на слободу.

Полиција ради на документовању кривичног дјела тешко убиство под надзором Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

Једно лице убијено је у пуцњави која се догодила 7. јуна на Сокоцу, а једно је повријеђено. Пуцњава се догодила у послијеподневним часовима у Улици Цара Лазара.

Начелник општине Соколац Милован Бјелица је након тог догађаја саопштио да је безбједоносна ситуација озбиљно нарушена и апеловао да надлежни појачају активности да би вратили сигурност у ово мјесто. 

(Срна) Фото: Илустрација 

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Зоом

12.06.2023 12:24

Чуј Цицка, озбиљно нарушена????? Безбједносна ситуација у Сокоцу је озбиљно нарушена већ 33 године, од како си ти Цицко у власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

13.06.2023 21:58

Ма супљак, ту се ради о преузимању послова једне криминалне групе од друге!

Name

Јаран

12.06.2023 12:49

Нема повратка дух је пустен из боце...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

12.06.2023 12:52

А када це та једна рација на Борици код Рогатице па да претресу куце и одозму орузје, а не да нам дјеца од 14-16 година носају пуске по аутима и сенлуце по селима па кад падне мрак страх те изаци из куце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

12.06.2023 12:56

Власт у Републици Српској жели да забрани слободу говора умјесто да забрани непрописно поседовање и ношење наоружања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

То

12.06.2023 13:08

Је прица за јавност, а у сустини ко зна ста се ради

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

12.06.2023 22:00

Ти си једна обицна будалцина

Name

Ре

13.06.2023 21:59

Зна се ста се ради, пабло је то!

Name

Милован Бјелица

12.06.2023 13:48

И ја сам исти кривац ко и Командир

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

12.06.2023 13:54

Рад полиције се своди на појачане активности кад се нешто догоди. Чисто ради смиривања јавности. Кога брига како се дешава да појединци из криминогених структура од власника хотела и угоститељских објеката на Јахорини узимају рекет на име обезбеђења. Кога брига сто исти ти, под пријетњом, приморавају власнике угоститељских објеката да пића морају узимати само у њиховим подрумима за продају алкохолних и безалкохолних пића, у противном имаће проблема. Ако неко искаже противљење овом у објекат му дође група добро познатих криминалац и силеџија, те у објекту оригиналу и лупају инвентар. Чак су под8јељене зоне утицаја и послова, тако да у доњем дијелу града ради дјока.а овамо горе мица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејвид

12.06.2023 14:26

Лијепо је цути да се ради на сигурности градјана.. Медјутим неке ствари ипак уносе нервозу.. Засто неко стити злоцинце. Цитам у медијима Босњака о злогласном Кордицу. Добро, он је одговарао за неправду коју је поцинио према Босњацима. То знамо. Медјутим треба да знамо и ко је побио у Витезу осмеро малољетне дјеце Ко је убио Аугустину Гребенар.. Знају то лидери код Босњака. Крију, бране злоцинце који су Босњаци. А засто народ Босњаци не тразе правду за убијених 8 дјеце. Јел не тразе само за то сто нису босњацка дјеца него су хрватска. Како онда градити повјерење медју народима. Ако прави злоцинци не одговарају онда це платити народ који цути. Хоце ли се смјети навеце слободно ходати. У Витезу се десио сраман и тезак злоцин јер су убијена дјеца, малољетна дјеца. Намјерно су побијена. Није греском него из мрзње.. Понављајуци прице о Кордицу не мозе и неце се избрисати злоцин у Витезу, нити се мозе циме оправдати..Па ни са Кордицем...Сакривајуци и бранеци своје злоцинце који су убили дјецу у Витезу Босњаци несвјесно а мозда и свјесно иду на руку Кордицевих истомисљеника..Ако це Босњаци сакривати своје злоцинце па по цему су њихови злоцини мање тески..Гранатирати недузну дјецу која се играју у парку мозе само болестам ум и зло..Свако ко убија дјецу треба да одговара. Без обзира којем народу припада. Ја цу пљунути сваког ко припада мом народу а пуцао на дјецу. Пљујем такве. За њих немам милости. Ко је убио Аугустину Гребенар, ко је убио осмеро дјеце у парку у Витезу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

12.06.2023 14:33

Толико лица, толико оружја и муниције, и ни грама дроге? И шта су их који мој приводили кад су их одмах пустили на слободу? Није ваљда да сва та приведена лица имају дозволе за то оружје и муницију? Баш баш супер, мислим баш дивни неки људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицука

12.06.2023 15:40

Кажу да је ухапшен Вељко Боровина председник Демоса Соколац бивши телохранитељ Милована Бјелице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

12.06.2023 16:58

Цицка смијенити заједно са Саренцом,два највеца криминалца која представљају неку власт.

ОДГОВОРИТЕ