Зверев зна ко је шампион: Не бих се кладио на Руда

Немачки тенисер Александар Зверев изјавио је данас да се не би кладио на Каспера Руда у финалу Ролан Гароса у којем се Норвежанин састаје са најбољим српским тенисером Новаком Ђоковићем, преноси Спортклуб.

Свијет 10.06.2023 | 16:28
Зверев зна ко је шампион: Не бих се кладио на Руда

Руд ће играти у недељу у финалу Ролан Гароса против Новака Ђоковића пошто је много лакше него што се очекивало победио Немца Александер Зверева 3:0 (6:3, 6:4, 6:0) за два сата и 11 минута. 

Ђоковић против Руда води 4:0 у међусобним сусретима и никад није изгубио ни сет од Норвежанина. Два од та четири меча су одиграна на шљаци, оба на Мастерсу у Риму, 2020. и 2022. године.

"Каспер је у финалу са разлогом. А кас си већ у финалу, онда имаш шансе за трофеј. Наравно, нема ни најмање дилеме да је Новак фаворит. Зна како се побеђује у оваквим ситуацијама. Ако бих се кладио, мислим да не бих много новца ставио на Руда. Када си на вратима историје, расте притисак. Сетите се финала УС опена 2021. године, против Медведева. Осећао је огроман притисак. И Новак је људско биће, сви осећамо притисак", истакао је Зверев.

(Тањуг) Фото: Петер Стаплс/АТП Wорлд Тоур

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Руски а не

11.06.2023 11:40

Њемацки.

ОДГОВОРИТЕ