Лепа Лукић о колегама које нису дошле на промоцију

Лепа Лукић пре неколико дана је објавила албум који се дуго очекивао. На њему има старих и нових песама, а ЦД је изашао у издању Југотона.

Забава 08.06.2023 | 17:50
Лепа Лукић о колегама које нису дошле на промоцију

Иако многе певачице причају да им је Лукићева била узор чији рад изузетно цене, тек неколико колега се појавило на промоцији да подржи легендарну певачицу, што је многе шокирало.

 
Lepa Lukić
ФОТО: КУРИР ТЕЛЕВИЗИЈА

Тим поводом контактирали смо Лепу која је објаснила због чега се естрада није одазвала:

Ево ја ћу да вам објасним о чему се ради. Никога ја лично нисам позвала од колега. Промоција је била уприличена и слободно је било да дође ко год је желео или био у могућности. Тај део посла је био до Југотона. Они су објавили на Инстаграму позивницу и колеге су могле или нису морале да дођу. Дошао је ко је могао - каже Лепа и додаје:

Lepa Lukić
ФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

- Рецимо, Нада Обрић ми је послала поруку, славила је свој рођендан и није могла да присуствује. Истакла је да је почаствована и да јој је жао што је спречена. Биле су Бети Ђорђевић, Рада Манојловић и Милена Плавшић. И новинари су имали могућност да присуствују јер је позив био отворен за све. Ја се право да вам кажем не разумем у друштвене мреже, али све је било најављено на време - рекла је Лепа за Курир.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар