"Од колијевке па до гроба најљепше је ђачко доба"

195 ученика Основне школе "Кнез Иво од Семберије" у Бијељини, распоређених  у 5 одјељена у централној и 2 одјељења у подручној школи, окупило су се код школе како би прославили своју матуру. Продефиловали су свечаним корацима  и упутили се на славље.

Република Српска 05.06.2023 | 23:35
"Од колијевке па до гроба најљепше је ђачко доба"

Кишу и облаке отјерали су осмијеси и ведрина, јарке боје хаљина, младост и љепота младих матураната, који кажу да ће им заједничко дружење и учење из претходних 9 година остати дуго у сећању а већ имају и планове за будућност. 

Раденко Савић, директор Основне школе "Кнез Иво од Семберије" каже да је поносан и на ову генерацију ученика која броји многе ученике који су остварили одличне резултате како на образовним тако и спортским ваншколским такмичењима.

Игор Васић, ђак генерације, истиче да је за успјех неопходна добра воља, труд и доста рада.

Ема Ковач, која је такође овогодишњи матурант ове школе, која и поред школских активности и одличног успјеха ниже успјехе и у атлетици, наводи да није лако ускладити школске активности са тренинзима али да се све може кад се хоће и да јој је жеља да једнога дана постане тренер у атлетици.

(БН) Фото: БН

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Марко

06.06.2023 07:34

Засто ово раде од дјеце? Потпуно непотребно и то нема нигдје на свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Такоје

06.06.2023 07:46

Школа је заиста добра што показују и резултати на разним такмичењима. Много је квалитетне дјеце одшколовала и послала на тешке факултете. Знајући у каквом времену живимо ову школу треба мало више у медије и наћи начина да се ода особљу на неки начин признање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јадна је ...

06.06.2023 08:44

ваша будућност овог свијета....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борко

06.06.2023 09:25

Наса дрзава сноси троскове сколовања па преда Њемацкој готов производ..Сад це и возаци да одлазе масовно. Узе Њемацка све сто вриједи од БиХ. Од банака до квалитетних људи. Узе паметне људе. Остаде мафиха, сиротиња и ко је остарио, болестан. Знате цему вриједи труо лук. Ницему. Тако и трула дрзава. Најгоре је сто одосе љекари најбољи. То је катастрофа. Остаје да те лијеце месари и травари.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Коментар

06.06.2023 12:00

Од колијевке па до гроба, најљепсе је ко је богат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамо далеко

07.06.2023 00:14

Дјецо драга, здрави и срећни били. Нека вас господ Бог чува и својом руком води кроз ваше даље животе. Али чему овај сав "гламур". Па тек сте прву степеницу живота прекорачили... А живите у најсиромашнијој земљи Европе. Ако се БиХ уопште може назвати земљом.

ОДГОВОРИТЕ