"Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba"

195 učenika Osnovne škole "Knez Ivo od Semberije" u Bijeljini, raspoređenih  u 5 odjeljena u centralnoj i 2 odjeljenja u područnoj školi, okupilo su se kod škole kako bi proslavili svoju maturu. Prodefilovali su svečanim koracima  i uputili se na slavlje.

Republika Srpska 05.06.2023 | 23:35
"Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba"

Kišu i oblake otjerali su osmijesi i vedrina, jarke boje haljina, mladost i ljepota mladih maturanata, koji kažu da će im zajedničko druženje i učenje iz prethodnih 9 godina ostati dugo u sećanju a već imaju i planove za budućnost. 

Radenko Savić, direktor Osnovne škole "Knez Ivo od Semberije" kaže da je ponosan i na ovu generaciju učenika koja broji mnoge učenike koji su ostvarili odlične rezultate kako na obrazovnim tako i sportskim vanškolskim takmičenjima.

Igor Vasić, đak generacije, ističe da je za uspjeh neophodna dobra volja, trud i dosta rada.

Ema Kovač, koja je takođe ovogodišnji maturant ove škole, koja i pored školskih aktivnosti i odličnog uspjeha niže uspjehe i u atletici, navodi da nije lako uskladiti školske aktivnosti sa treninzima ali da se sve može kad se hoće i da joj je želja da jednoga dana postane trener u atletici.

(BN) Foto: BN

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Marko

06.06.2023 07:34

Zasto ovo rade od djece? Potpuno nepotrebno i to nema nigdje na svijetu.

ODGOVORITE
Name

Takoje

06.06.2023 07:46

Škola je zaista dobra što pokazuju i rezultati na raznim takmičenjima. Mnogo je kvalitetne djece odškolovala i poslala na teške fakultete. Znajući u kakvom vremenu živimo ovu školu treba malo više u medije i naći načina da se oda osoblju na neki način priznanje.

ODGOVORITE
Name

Jadna je ...

06.06.2023 08:44

vaša budućnost ovog svijeta....

ODGOVORITE
Name

Borko

06.06.2023 09:25

Nasa drzava snosi troskove skolovanja pa preda Njemackoj gotov proizvod..Sad ce i vozaci da odlaze masovno. Uze Njemacka sve sto vrijedi od BiH. Od banaka do kvalitetnih ljudi. Uze pametne ljude. Ostade mafiha, sirotinja i ko je ostario, bolestan. Znate cemu vrijedi truo luk. Nicemu. Tako i trula drzava. Najgore je sto odose ljekari najbolji. To je katastrofa. Ostaje da te lijece mesari i travari.

ODGOVORITE
Name

Komentar

06.06.2023 12:00

Od kolijevke pa do groba, najljepse je ko je bogat.

ODGOVORITE
Name

Tamo daleko

07.06.2023 00:14

Djeco draga, zdravi i srećni bili. Neka vas gospod Bog čuva i svojom rukom vodi kroz vaše dalje živote. Ali čemu ovaj sav "glamur". Pa tek ste prvu stepenicu života prekoračili... A živite u najsiromašnijoj zemlji Evrope. Ako se BiH uopšte može nazvati zemljom.

ODGOVORITE