"Нектар Цолор Фун Рун": Најзабавнија трка у Бањалуци

- Бањалучка пивара са својим брендом Нектар пивом спонзор је најзабавније трке под називом "Нектар Цолор Фун Рун", која ће бити одржана у суботу 3. јуна, као дио бањалучког фестивала "Вивиа Рун&Море Wеекенд".

Република Српска 01.06.2023 | 11:16
"Нектар Цолор Фун Рун": Најзабавнија трка у Бањалуци

У склопу ове урнебесне и јединствене трке у Европи, Бањалучани и њихови гости, различитих профила и генерација, трчаће три километра посипајући се органским бојама, уз поздравне децибеле са музичких пунктова. 

- Град на Врбасу одзвањаће смијехом, плесом, другарством, поклонима… Славимо сваког успјешно обојеног учесника. Не вјерујте нам на ријеч. Провјерите! – наводе из Рун&Море Цоммунитy. 

"Нектар Цолор Фун Рун" привлачи посебну пажњу такмичара и навијача са свих страна свијета, а посебно младих. 

- Драго нам је што и ове године можемо подржати "Вивиа Рун&Море Wеекенд" фестивал, који промовише здраве навике, фер плеј, поштовање разлика, пријатељство, истрајност и узајамну подршку – кажу из Бањалучке пиваре.

У склопу вечерњег програма, "Вивиа Рун&Море Wеекенд" фестивал поклања бесплатан концерт сплитске групе ТБФ, на којем ће такмичари и публика моћи да се освјеже и уживају у Нектар пиву са којим нема мјеста мрачењу.

(ПР) Фото: ПР