Финале Лиге Европе оцу важније од кћеркине дипломе

Прича о навијачу Роме који ће прескочити дипломирање своје кћерке у Риму како би присуствовао финалу Лиге Европе у Будимпешти изазвала је велику расправу на друштвеним мрежама у Италији.

Свијет 27.05.2023 | 17:16
Финале Лиге Европе оцу важније од кћеркине дипломе

"Зовем се Марта и жељела бих да вам кажем нешто због чега се осјећам повријеђено", рекла је студент биологије у емисији на једном италијанском радију и додала:

"У сриједу ћу дипломирати биологију, али мој отац неће бити на церемонији јер ми је рекао да је добио улазнице за финале Лиге Европе лиге између Роме и Севиље у Будимпешти. За 60-годишњег мушкарца, диплома његове кћерке долази тек након фудбалског тима."

Њена прича је изазвала лавину коментара на друштвеним мрежама, углавном оних који је подржавају, укључујући и онај који је рекао да је очев поступак зарадио карту у једном смјеру за старачки дом.

Други су стали у одбрану мушкарца, позивајући дјевојку да мало попусти свом оцу, док га је један хвалио као највећег Роминог навијача од дана Ђакома Лосија, легендерне особе која је цијелу своју професионалну каријеру, од 1955. до 1969. године, провела с "Вучицом".

Мартина прича долази неколико дана након што је још једна Ромина легенда, Данијеле Де Роси рекао да је одбио понуду за карту за финале Лиге Европе лиге како би остао уз своју кћерку која исти дан завршава средњу школу, преноси "Клиx".

"Када дио твог срца дипломира, не можеш га пропустити", нагласио је Де Роси пишући на свом Инстаграму и додајући да је карту одбио с великим жаљењем.

Иначе, навијачи Роме већ данима покушавају да дођу до улазница за утакмицу која ће се одиграти 31. маја.

<блоцкqуоте цласс="тwиттер-тwеет"> <п дир="лтр" ланг="ен">Тхе сторy оф ан АС Рома фан wхо ис скиппинг хис даугхтер'с градуатион ин Роме то аттенд тхе Еуропа Леагуе финал ин Будапест спаркс дебате он социал медиа ин Италy. <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/хасхтаг/Марта?срц=хасх&реф_срц=тwсрц%5Етфw">#Марта<а хреф="хттпс://т.цо/0иУм7лФБДц">хттпс://т.цо/0иУм7лФБДц

— Wантед ин Роме (@wантединроме) <а хреф="хттпс://тwиттер.цом/wантединроме/статус/1662103658954215425?реф_срц=тwсрц%5Етфw">Маy 26, 2023

<сцрипт срц="хттпс://платформ.тwиттер.цом/wидгетс.јс">

(БН) Фото: Геттy имагес

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Маре

27.05.2023 18:08

Боље би било да би прескоцио и једну и другу, не ваља то ниста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бруце Лее

28.05.2023 06:31

За такве и сличне најбоље би било да су прескочили цео живот.

Name

Маре

28.05.2023 10:28

Тебе цу сигурно прескоцити, филмски глумац, ха ха

Name

...

27.05.2023 18:09

Увијек се зна шта је важније, али неки никад не знају. Ипак лијепо је то да у данашње вријеме одрасло дијете жели подијелити своју радост са онима које воли највише, а то су родитељи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тодоровић

27.05.2023 19:22

Играла се утакмица на Вемблију,један млађи човјек питао је старијег господина испред себе одакле да је празна столица до њега.Старији господин је одговорио да је то мјесто његове супруге али да није дошла а младић је упитао чудо да нисте некога другог повели.Старији господин је одговорио да није имао кога јер су сви отишли на њену сахрану!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрга

28.05.2023 20:04

Ахахах, знаш кад бих проговорио с оцем да ми ово уради. И још би добио по џепу за безобразлук.

ОДГОВОРИТЕ