Приједор: Свечани дефиле љепоте и младости  (ФОТО)

Љепота, младост и срећа испунили су приједорске улице, када су се матуранти Електротехничке школе окупили обучени у најљепше елегантне хаљине и одијела  те свечаним дефилеом уљепшали вечерашњи дан.

Република Српска 25.05.2023 | 20:58
Приједор: Свечани дефиле љепоте и младости  (ФОТО)

Сви матуранти, тачније њих 101 су сагласни -  данашњи дан затвара једну страницу живота и отвара нову.

У складу са традицијом, прије одласка на матурско вече,  младиће и дјевојке су испратили бројни Приједорчани, чланови породице, пријатељи и школске колеге.

Након дефилеа матуранти су наставили прославу у хотелу Приједор радујући се завршници средњошколског образовања и својеврсног корака у свијет одраслих. 

(БН) Фото: БН 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сретно вам

26.05.2023 07:54

Био сам ученик те школе, носим лијепа сјећања, стручан и професионалан наставни кадар, добри људи. Овим младим људима желим срећу. Међутим, жалостно је али је реалност, да ће 70% мушке популације ученика ове школе напустити Приједор и отићи у Њемачку, радити послове везане за струју. Са моје генерације могу на прсте једне руке набројати људе који су остали да живе и раде у Приједору. Из мог разреда су касније изашла четири електро инжењера, ни један се није вратио у Приједор да живи и ради, а остатак разреда који није студирао је одавно у Њемачкој. Али опет кажем, сретно овим младим људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

26.05.2023 08:27

Не знају себи доруцак направити ал ми смо криви направили смо дебиле од дјеце вецином ,цаст изузетцима! Ал зато имамо холивуд у насој селендри од дрзавице. Оно мало бољих потразице хљеб у еу остатак кладионоца кафани или странка.

ОДГОВОРИТЕ