Prijedor: Svečani defile ljepote i mladosti  (FOTO)

Ljepota, mladost i sreća ispunili su prijedorske ulice, kada su se maturanti Elektrotehničke škole okupili obučeni u najljepše elegantne haljine i odijela  te svečanim defileom uljepšali večerašnji dan.

Republika Srpska 25.05.2023 | 20:58
Prijedor: Svečani defile ljepote i mladosti  (FOTO)

Svi maturanti, tačnije njih 101 su saglasni -  današnji dan zatvara jednu stranicu života i otvara novu.

U skladu sa tradicijom, prije odlaska na matursko veče,  mladiće i djevojke su ispratili brojni Prijedorčani, članovi porodice, prijatelji i školske kolege.

Nakon defilea maturanti su nastavili proslavu u hotelu Prijedor radujući se završnici srednjoškolskog obrazovanja i svojevrsnog koraka u svijet odraslih. 

(BN) Foto: BN 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Sretno vam

26.05.2023 07:54

Bio sam učenik te škole, nosim lijepa sjećanja, stručan i profesionalan nastavni kadar, dobri ljudi. Ovim mladim ljudima želim sreću. Međutim, žalostno je ali je realnost, da će 70% muške populacije učenika ove škole napustiti Prijedor i otići u Njemačku, raditi poslove vezane za struju. Sa moje generacije mogu na prste jedne ruke nabrojati ljude koji su ostali da žive i rade u Prijedoru. Iz mog razreda su kasnije izašla četiri elektro inženjera, ni jedan se nije vratio u Prijedor da živi i radi, a ostatak razreda koji nije studirao je odavno u Njemačkoj. Ali opet kažem, sretno ovim mladim ljudima.

ODGOVORITE
Name

Dragan

26.05.2023 08:27

Ne znaju sebi dorucak napraviti al mi smo krivi napravili smo debile od djece vecinom ,cast izuzetcima! Al zato imamo holivud u nasoj selendri od drzavice. Ono malo boljih potrazice hljeb u eu ostatak kladionoca kafani ili stranka.

ODGOVORITE