Трагедија код Мркоњић Града, погинула жена

Једна особа смртно је страдала, а двије су повријеђене у саобраћајној несрећи која се догодила у мјесту Мајдан код Мркоњић Града, рекла је Срни портпарол Полицијске управе Мркоњић Град Божана Вулин.

Република Српска 23.05.2023 | 09:39
Трагедија код Мркоњић Града, погинула жена

У несрећи која се догодила јуче око 14.20 часова на магистралном путу Мркоњић Град-Језеро, учествовали су путнички аутомобил марке "мерцедес" којим је управљао Е.К. из Велике Кладуше и путнички аутомобил марке "ауди" којим је управљала Д.А. из Мркоњић Града.

Тјелесне повреде задобила су оба возача, као и сапутница у мерцедесу чији су иницијали А.К. из Велике Кладуше, а медицинска помоћ им је свима прво указана у мркоњићком Дому здравља.

"Д.А. је упућена на даље лијечење у Универзитетско клинички центар Републике Српске гдје је накнадно преминула, а лица Е.К. и А.К. су упућена у Дом здравље Јајце", рекла је Вулинова.

Она је навела да су увиђај извршили полицијски службеници Полицијске управе Мркоњић Град, уз сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу утврђивања узрока настанка саобраћајне незгоде.

Наложена је и обдукција тијела смртно страдале која ће бити обављена у Заводу за судску медицину Републике Српске у Бањалуци.

(Срна) Фото: Сцхреенсхот/yоутубе

Коментари / 0

Оставите коментар