Tragedija kod Mrkonjić Grada, poginula žena

Jedna osoba smrtno je stradala, a dvije su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Majdan kod Mrkonjić Grada, rekla je Srni portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin.

Republika Srpska 23.05.2023 | 09:39
Tragedija kod Mrkonjić Grada, poginula žena

U nesreći koja se dogodila juče oko 14.20 časova na magistralnom putu Mrkonjić Grad-Jezero, učestvovali su putnički automobil marke "mercedes" kojim je upravljao E.K. iz Velike Kladuše i putnički automobil marke "audi" kojim je upravljala D.A. iz Mrkonjić Grada.

Tjelesne povrede zadobila su oba vozača, kao i saputnica u mercedesu čiji su inicijali A.K. iz Velike Kladuše, a medicinska pomoć im je svima prvo ukazana u mrkonjićkom Domu zdravlja.

"D.A. je upućena na dalje liječenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske gdje je naknadno preminula, a lica E.K. i A.K. su upućena u Dom zdravlje Jajce", rekla je Vulinova.

Ona je navela da su uviđaj izvršili policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad, uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju utvrđivanja uzroka nastanka saobraćajne nezgode.

Naložena je i obdukcija tijela smrtno stradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

(Srna) Foto: Schreenshot/youtube

Komentari / 0

Ostavite komentar