Започет пројекат реализације туристичког прстена

Након низа вишегодишњих обећања данас је почела реализација Чаробног туристчког прстена коју заједнички проводе туристички радници општина Ужице, Бајина Башта и Вишеград.

Република Српска 20.05.2023 | 15:02
Започет пројекат реализације туристичког прстена

Туристички радник Горан Глишић из Бајине Баште каже да су туристи изузетно задовољни оваквим једнодневни излетом у коме се користе три превезна средства.

"Групе туриста сједну у воз ""Ћиру" У Мокрој Гори, долазе до Вишеграда, затим се возе бродом до Перућца у Бајиној Башти, а онда аутобусом до мјеста поласка. Друга група полази бродом из Бајине Баште, возом до Мокре Горе и аутобусом до Бајине Баште", каже Глишић.

Управник "Шарганске осмице" из Мокре Горе Александра Милутиновић истиче да је данас прва вожња воза из Мокре Горе до Вишеграда.

"Интерес туриста за вожњу возом а посебно за чаробни прстен је огромна", додаје Милутиновића.

Путници се старим возом од Мокре Горе до Вишеграда возе 25 километара, а бродом трећим кањоном у свијету по љепоти у дужини од 54 километра.

(БН) Фото: БН

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

??

20.05.2023 13:36

Све је ово добро,супер,ово је давно осмишљено,али питам начелника ђуревића кад ће отворити варду и колико ће се радника запослити?Био је код вишковића прије два мјесеца и договозили су се да покрену варду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бурле

20.05.2023 13:45

Неби то ниста било да није било сарајевског дзепароса тзв. Неимара тзв. Немања. То је од узурпатора савјетник и портпарол. Он је измислио и воз и пругу и Андрицград све из цистог интереса фујјјј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

20.05.2023 18:54

Ти си болесник, а кад поменеш Емира, устани из поштовања јер такву величину читав Свет цени и уважава!

Name

Куста

20.05.2023 16:21

Православни дизниленд Све лажно и вјештачко

ОДГОВОРИТЕ