Лана Токовић испраћена на вечни починак уз песму Никад више!

Лана Токовић изненада је преминула у 57. години, а многобројна родбина и пријатељи опростили су се од певачице на Новом гробљу. Певачица је испраћена у белом ковчегу прекривен белим љиљанима, а опело је држао свештеник уз пратњу црквеног хора.

Магазин 18.05.2023 | 16:27
Лана Токовић испраћена на вечни починак уз песму Никад више!

Међу првима од колега појавила се Злата Петровић, која је била нама од бола, а тугу нису могли да сакрију Оливера Ковачевић, Јована Типшин, Иван Фирчи, Милан из Неверних беба...

sahrana, Lana Toković
ФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ

Све време док је родбина примала саучешће у капели су се чуле њене песме са разгласа, што је многе навело на још већи плач.

sahrana, Lana Toković
ФОТО: КУРИР

"Нека Васкрсли Господ упокоји душу слушкиње своје Лане тамо где праведници почивају и нека јој подари Царство Небеско", рекао је на крају опела свештеник у својој беседи, после кога је од певачице опростила њена пријатељица.

"Живела је у љубави и остаће упамћена по томе. Памтићемо њен осмех и добру вољу, заувек ћемо је памтити памтити и слушати. Нисмо се договорили да одеш пре времена ", рекла је између осталог.

Ковчек са певачицом спуштен је уз песму "Никад више", а када је песма завршена, добила је последњи аплауз.

Урна ће бити накнадно бити положена у Алеји заслужних грађана поред њених пријатеља.

Подсетимо, Лана Токовић преминула је пре два дана у болници после кратке болести. Била је успехом је завршила клавир и соло певање. Била је члан драмске групе у Београду. Професионални ангажман у музици започела је у својој 16. години, прво у Студију 13, а потом у Студију 6 Радио Београда где је постала најмлађи продуцент и музички уредник. У веома кратком року постала је и најмлађи солиста Џез оркестра Радио Београда, али одлучује да се посвети професији продуцента. Снимила је преко 40 трајних записа за фонотеку Радио Београда. Одмах након тога, отвара свој музички студио у Београду за снимање и компоновање.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар