Невријеме погодило и Србију, поплављене улице (ВИДЕО)

Републички хидрометеоролошки завод Србије издао је хитно упозорење за подручје сјеверне и западне Србије на јаке пљускове с грмљавином.

Србија 17.05.2023 | 21:51
Невријеме погодило и Србију, поплављене улице (ВИДЕО)

"У току вечери на западу Србије, у Срему, деловима Бачке, северног и средњег Баната локална појава јаких пљускова с грмљавином уз велику количину падавина, понегде и град, а у зони јаких пљускова краткотрајно се очекује и јак ветар", наводи се у упозорењу.

Поплављене су улице у центру Коцељеве, као и неколико домаћинстава, а вода угрожава школу и вртић. РТС јавља да су се излили мањи водотоци Сумољевац, Рашница, Лукинац.

Припадници Министарства унутрашњих послова, због последица падавина, интервенисали су на територији Града Новог Сада, општине Беочин, Сремским Карловцима, Зрењанину, Шапцу, Руми и Ваљеву.

Прави хаос настао је вечерас на улицама Новог Сада, након што се на њега сручило јако невреме.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву на Инстаграму.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објаву дијели СЕРБИА ЛИВЕ - ВЕСТИ (@сербиаливе_вести)

(Агенције)  Фото:Инстаграм

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Приц'о ми деда

17.05.2023 20:40

Да свака лоса мисао која се упути некоме,се врати ономе ко ју је послао десетоструко. Ста бива са онима који упорно цине зла дела?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

18.05.2023 07:38

И мени једна баба у младости тумачила снове и све погодила тј .неиспитанао 6.чуло.У задњи једно 10 год.нон стоп сањам воду и само воду ,а задњи пут било како пливам према савском мосту и сједим на врху жељезни греда носача моста а посвуда около вода ,значи долази Нојево време све видијо у боји .